Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

zelim vam srecu!
ko moj Altan..podjelit cu na fejsu

Btw. koji je savijet sada, da li treba u gajbu sada za kaznu neko vrijeme da zna da vise ne bjezi od kuce? ...ili je prekasno nakon sto sam ga vec izmazila i pustila da se izmota po kući (nisam ga mogla odmah staviti u gajbu jer nisam znala kakve je traume prosao u zadnjih tjedan dana lutanja, ali ponaša se normalno, jede izbirljivo (slatkiše i peršin koje nikada ne odbija), znači da nije ni pretjerano gladan, a nije niti istraumatiziran pa da nema apetit. Hvala jos jednom!
ja mu na tvom mjestu nebi davala nikakvu kaznu nego puno puno i dalje mazila da se napokon osjeca sigurno i da zna da nema razloga bjezati. P.s kunici ne smiju jesti slatkise ako mislis na ove za ljude a ne zekoposlastice. Cokolada je za njih otrov! 

Lanachi je napisao/la:da! mislim da cemo na kraju mi zivjeti u velikom zicanom kavezu oko svoje kuće ;) Ne čokoladu, naravno. One slatkiše za kuniće na bazi šumskog voća koje dobije za nagradu povremeno..

samo nestaju crni zekići baš kao da je to sve nekako po boji svrstano
Drago mi je da ti je zeko dobro
a i moj je zeko prolazio kod komšije, zagradila sam ja taj prolaz ali ne znam da li ga smem i dalje puštati po dvorištu, naravno kad dodje proleće, ili da mu ogradim prostor? Bojim se da ne nadje neki drugi izvor ili da ne prokopa ispod ograde rupu pa da ode negde
I koliki prostor mu je potreban, ja koliko god mislim da mu ogradim, sve mi se čini malo za njega i duša me boli jer znam kako se raduje i uživa kad ima celo dvorište na raspolaganju

ffflyaway je napisao/la:One slatkiše za kuniće na bazi šumskog voća koje dobije za nagradu povremeno..

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.