Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Zec Vice je napisao/la:moj se vice u pocetku nije bas volio maziti dok se nije navikao na me.sada se obozava maziti i cak mi gura glavu da se zeli jos maziti. ne voli se podizati pa s tim ne pretjerujem.
a sto se tice diranja njegovih stvari,nije bas toliko teritorijalan i ne smeta mu to.
markiza je napisao/la:Moj zeko je ogromna maza, al valjda zato sto sam mu uvek i prilazila lezeci, jer znam da sam div u odnosu na njega tako da i sada kad nekad hocu da se sagnem da ga pomazim on se uplasi, zato uvek legnem i onda on sam dodje i ceka njegovu porciju mazenjaTako da sada kad sam mu u blizini ako stojim ni ne prilazim mu, da se ne bi uplasio, nego prvo legnem i onda ga sacekam, jer cim me vidi u lezecem polozaju odma dojuri
![]()
Bijou je napisao/la:Ne spada baš pod ovu temu...ali da ne otvaram novu. Bijou je jako pitoma, mazi se, igra sa mnom, sve 5, ali kad ležim na kauču, skoči gore, popne se na mene na prsa i počne kopati s prednjim šapicama po majici i gristi, meni izgleda kao igra (nije agresivna), ali di baš po meni grize...?!
Bijou je napisao/la:Ne spada baš pod ovu temu...ali da ne otvaram novu. Bijou je jako pitoma, mazi se, igra sa mnom, sve 5, ali kad ležim na kauču, skoči gore, popne se na mene na prsa i počne kopati s prednjim šapicama po majici i gristi, meni izgleda kao igra (nije agresivna), ali di baš po meni grize...?!
Bijou je napisao/la:Normalno mi je da kopa vani, meni na balkonu...po zemlji, čak i po parketima zna, ali mi je čudno da čim se popne na mene kopa, grebe i grize...samo kad ležim.
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.