Hitno se traže privremeni udomitelji za malu zečicu! Radi se o curici koja ima dvogodišnju zečicu a čiji otac je hm, "problematičan" pa je zaprijetio da će se "riješit" zeca ako ga ne maknu na par dana.

Nisam detaljno upoznata sa situacijom, jer se radi o ljudima koje ne poznajem, a do mene su došli preko moje sestre (znajući da ću već nekako uskočiti).
Dakle, zekica se navodno vraća kući za par dana, a za sad je kod jednog dečka koji ju (iz ne znam kojeg razloga) ne smije držati u stanu (na što je navikla), pa je zasad u garaži.
Kako je nama i Stevi prekjučer došla nova zekica pa je u stanu popriličan kaos zbog upoznavanja, obilježavanja prostora itd, malo nam je problem uzeti još jednu curu.
Cijela situacija je totalno konfuzna i prema opisanom, najbolja solucija za tu jadnu zekicu bi bilo da ju udomi netko kod koga joj neće prijetiti da završi kao gulaš.
Pa zato, MOLIM VAS, ako ima netko tko je voljan par dana pričuvati malu, (dolazi s kavezom, wc-om i hranom) - javite se

A ja ću malo istražiti cijelu priču i vidjeti je li maloj tamo toliko loše da je bolje staviti ju na udomljavanje.
Izlazim iz stana sad, pa ako se kojim slučajem uskoro nađe netko spreman pomoći, može i nazvati na 091 790 4714 bilo kad večeras, sutra...