kako kupiti pravu vrstu

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: kako kupiti pravu vrstu

PostPostao/la sanjita » uto svi 03, 2011 16:59 pm

Pa neka cura pregledava forum ili ti ako imas vremena :) ...ova obadva oglasa su ti dolje u Udomljavanjima pa nema potrebe da ih posebno keljim u tvoju temu :) ...pregledavaj Udomljavanja redovito i sigurna sam da ce se naci neki zeko za tebe uskoro :)
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Nikola Blaic » uto svi 03, 2011 17:11 pm

ok hvala na savjetima:D
Nikola Blaic
Kunić
Kunić

PostPostao/la Nikola Blaic » sub svi 14, 2011 17:55 pm

može još jedna molba? seki se bliži rođendan a na udomljavanje gledam svaki dan 5 puta i stvarno nema ništa, a sigurno i nisam idealan kandidat...
gdje bi onda bilo najbolje da ga kupim od privatnika ili neki shop? i svejedno gdje u hrvatskoj.

hvala unaprijed
Nikola Blaic
Kunić
Kunić

PostPostao/la zeko Simba » ned svi 15, 2011 18:31 pm

Kako nema ništa u udomljavanjima?
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la ars » ned svi 15, 2011 19:18 pm

On se raspitivao o onom zeki Pizdeku danas, nakon što je ovo postano, tako da je valjda ipak odlučio udomiti kad je bolje pročešljao udomljavanja, vidjela sam tvoj post da si pitala da napiše malo više o sebi... u ovoj temi sve piše, mislim da bi bili dobri udomitelji uz trud i volju (očito ju imaju :) )
držim fige da udomite Pizdeka!
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Nikola Blaic » ned svi 15, 2011 22:50 pm

ne znam jel do foruma al ja se raspisivam pa mi ne da postat.... ugl volju svakako imam i volio bih radije pomoć i udomit nego kupit od kojekakvih prevaranata. samo bi ako ikako može to sredio do 19. da ga seka dobije na rođendan. pa vas molim da mi pomognete vi se očito kužite skroz. i sad sam na relaciji zg novi vinodolski pa nikakav prijevoz nije frka :D
Nikola Blaic
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » ned svi 15, 2011 23:03 pm

Nikola ali nitko ti nemoze pomoc dok ti se vlasnik ne javi :) ...simpaticna mi je tvoja zelja za zecom i super sto ga zelis udomit al mi je malo smjesno da trazis pomoc od cijelog foruma :D ....javi se privatnom porukom i javno ovdje na oglase vlasnicima zekana koje zelis udomit i pricekaj dok ti se ne jave :) ...vecina njih ne stigne do interneta jer imaju svakojake probleme privatne sto je i jedan od razloga sto daju zeceve na udomljavanje pa nisu tu svakodnevno.Bitno da zec dodje u dobre ruke,ako i ne bude do 19. sigurna sam da ce seka opet biti sretna,bitno da spasite zekana,datum manje vise :wink:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Nikola Blaic » ned svi 15, 2011 23:12 pm

hahaha pa nije baš od cijelog,samo od vas najiskusnijih :D samo želim bit siguran da će bit sretan i vlasnik i zeko i ja
Nikola Blaic
Kunić
Kunić

PostPostao/la sanjita » ned svi 15, 2011 23:20 pm

Pa to se najbolje mozes dogovorit sa vlasnikom kad ti se javi,pa ce ti naravno vlasnik reci sta ocekuje i ti njemu sta mozes pruziti i to je to :) ...po postovima si se pokazao kao netko tko moze zeki pruzit dobar zivot pa se nadam da ce ti uskoro doputovat neki zeko sa foruma :wink:
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Nikola Blaic » ned svi 15, 2011 23:31 pm

hvala ja isto :D eto dobio sam i broj od jedne gospođe ili gospođice iz udruge pa je sutra zovem
Nikola Blaic
Kunić
Kunić

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan