U dobre ruke poklanja se jedan mali crni zeko imenom-Zeko. Nismo znali jeli muško ili žensko kad je došao u dom i tako dok smo čekali to otkrivenje zvali smo ga zeko,zeko i na kraju se naviknuo na to

Dakle Zeko je muško, star 1,5 godinu, živi u Zadru. Kastriran je no i dalje voli gurkati balon po kuci i ponekad izmjeniti njeznosti

Uz njega dolazi kavez sa wc-om,pojilicom, transporter, posebna cetka za dlaku...
-voli se maziti ali se ne voli nosit po rukama, draze mu je da ga se mazi di on oce

-naucen je na wc i tamo sve obavlja, ako mu se negdje omakne to je slucajno
- jede versele-laga hranu no voli i vitakraft, sijeno obavezno neko fino(ja mu dajem versele-laga,planinsko) inace nece da jede gospodin
-voli radic,persin itd. a mrkvu u jako malim kolicinama jer dobije proljev od nje. Voce obozava,jabuka,banana,breskva,daj sto das

-zubici i sve je u redu
-voli grickat drvo pa bi bilo dobro da uvijek ima dostupne neke grancice itd.
-slobodan je vecinu vremena, jedino preko noci nekad zna biti zatvoren
Ja imam novi posao i on je po cijeli dan sam i mislim da to nije dobro za nijednu zivotinjicu i zato bi ga poklonila nekom ko ima vise vremena za njega.
Evo i slika gospodina, to je slikano kad je bio mali, stavit cu jos koju noviju cim stignem