dobro, da, i ja mislim da se moj post ne odnosi sad samo na zekane, sve su to male bebice koje eto, nadrapaju, a toliko su kao tako male krhke, da jednostavno imati to na duši, da ga svjesno ideš izlagati nečemu.... s druge strane, dosta ljudi se na zekane i glodavce i ne osvrću, kao da im je jedina svrha da onih prvih mj. dana uvesele dijete, pa onda tim, koji na samo glodavce misle na taj način, u tom slučaju, da , zečevi grizu, grebu, napadaju, zapišavaju, hrčci i zamorci ciljaju samo u oke

i kaj ja znam, s čim zaplašiti nekoga... Zezanciju na stranu, iskreno, većina dijece je u toj dobi premala... eto primjer mog susjeda, klincu je dao zekana, i bio je ročkas ili nešto, više dijece doma.... zeko je bio mlad... odnjeli su ga u spavaću, na bračni, i uzimali ga u ruke, i hitali onako, kao kak netko mačku, u zrak da sleti na krevet, i vikali da zeko leti... reći ću samo da je zeko toga dana prestao letjeti... to se odvilo u dvije minute... dvije minute ti trebaju da odeš do veš mašine, napuniš bubanj, staviš deterđent, i upališ mašinu... dobro, dobro, jako dobro treba razmisliti.....