E sada. Dakle, nakon dužeg razmišljanja, dečko i ja odlučili smo njemu nabaviti patuljastog kunića. I tako, najprije smo se bacili u istraživanje, te sam prije par dana na Njuškalu vidjela oglas u kojima gospodin prodaje "mazne, umiljate patuljaste kuniće, naučene na djecu". Da ne duljim, kunić je stigao i od kad je kod mene s njim samo problemi. Stalno bježi po stanu kad god ga netko pokušava uzeti i prenjeti do kaveza. Ono što me najviše brine i plaši jest činjenica da užasno puno skače za mladunče šest tjedana staro (prijateljica je baš prije mjesec dana nabavila zekana isto toliko starog, koji je kompletna suprotnost od ovog malog terminatora), a ne pije uopće vodu! Pokušala sam mu dati vode na pojilicu, i te pojilice se boji. On je super miran kad stojiš ispred njega, ali čim vidi pojilicu, u stanju te je izgristi. Pokušala sam mu u zdjelicu staviti vode, no ni to ne pije.
Ima li itko neki savjet za mene? U čemu je problem i zašto je zekan mali terminator? Je li to normalno?
P.S: Da, ne moram ni spominjati da mi je pokakio cijeli stan, no već sam istražila kako to zna biti normalno dok si oni ne nađu neki svoj prostor za wc.
Hvala svima na odgovorima
Zabrinuta Nina :(

to sto se plasi to je takodje normalno samo mu morate prilaziti polako i nikad sa visine niti praviti nagle pokrete. Ako zelite da ga pomazite morate da cucnete pored nejga ili najbolje legnete da budete sa zekom u istoj ravni onda ce se pustiti da ga mazite. Posto je zeko u novom okruzenju verovatno mu treba vremena da se navikne na sve. Vodu mu ostavite u kucici u kojoj boravi a on ce je sam uzeti, al ga nemojte terati on ce sve sam ali posto je bojazljiv verovatno nista ne moze u prisustvu vas nego kad ga niko ne vidi , zeke su jako oprezne
Meni se takodje u pocetku cinilo da zeko ne pije vodu i kad sam jednom prilikom cula pomeranje kuglice u pojilici znala sam da je pije ali ispred mene nikad je nije pio, tako da za sve treba strpljenja, za wc imate ovde na forumu kako je najbolje da se nauci, ali u pocetku je i moj zeko kakio po svuda ali mislim da je to samo bilo da obelezi teritoriju
tako da verujem i da ce vas biti takav samo treba malo strpljenja 
sjedim ispred kaveza od jutra, samo ga gledam, hehe 

bit će veselo kad krene po stanu skakutati