Da li buka preopterecuje kunicu usi?

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Da li buka preopterecuje kunicu usi?

PostPostao/la Fiffy » pon ruj 12, 2011 10:11 am

Cule je napisao/la:jedino jos nisu uspeli da mi nabave drvene pelete za WC, pa se snalazim tako sto mu stavim piljevinu i odozgo malo sena, pa mu se ne lepi vise za guzu..

mali offtopic... pelete ti je najbolje da potrazis u firmama koje imaju opremu za centralno grijanje...ja sam jedno vrijeme kupovala pelet u pet shopu, i vjeruj mi, to je bacanje novaca... vrecicu od 5 kg sam placala 5 eura... u tim firmama se mogu kupiti pakiranja od 15kg i kosta oko 2.5 eura...
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mixazeko » pon ruj 19, 2011 18:41 pm

Zavisi gde si u Srbiji. Ja sam iz Beograda.
Mislim da nigde osim u Beogradu i Novom Sadu nema Cuni Junior peleta.
Sta vise vecina pet shopova uopste nema hranu za kunice. Adko nadjes pet shop u kome ima hrana za kunice porbaj naci neki od Proizvoda firme Verse Lage ili eventualno od Witakrafta premda je on gori a skuplji. Najvaznije je da hrana ima min 18% vlakna da bi bila dobra za probavu kunica. Takodje je vazno da hrana nema Zitarica koje nisu prirodna hrana za kunice te im steti. Zitarice se koriste samo za tov kunica jer se kunici tako brze debljaju. Ndam se da sam ti pomogao :zeko1:
Mixazeko

PostPostao/la Mixazeko » sri ruj 21, 2011 17:31 pm

Jel si nabavila pelete
Mixazeko

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan