Zec ili kunic

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: Zec ili kunic

PostPostao/la ljubisa.va » uto lip 17, 2014 12:34 pm

Daleko sam, Srbija,

Nisam ga ja uhvatio, vec sam ga uzeo od coveka koji ga je uhvatio u nekoj livadi, a uzeo sam ga zbog deteta, kome se jako svidjao tada. Sin sada skoro da ga I ne gleda, valjda ga to brzo proslo, a ja I zena brinemo o njemu najvise.
Misao da ga pustim dosla je skoro, kada sam razmisljao koliko ce jos dugo ziveti I tada sam pomislio da ga ipak pustim, da bar neko vreme pred kraj svog zivota provede u prirodi.
Medjutim, onda sam I shvatio da ne znam sta je on u stvari, pa sam ipak hteo biti siguran pre bilo kakve odluke (znam, trebao sam se o njemu raspitati odmah).

Ako neko ipak po slici moze zakljuciti koji je tacno kunic u pitanju, bas bih voleo znati. Na guglu je toliko mnogo slika I primeraka, nemoguce je razaznati laiku kao sto sam ja :)
ljubisa.va
Kunić
Kunić

PostPostao/la altan » uto lip 17, 2014 14:20 pm

Probaj se javiti na stranicu Moj kunić..oni uglavno djeluju u Srbiji pa će ti možda moći pomoći s udomljenjem. Samo ga nemoj puštati u prirodu.
Kunić je neka orijaška pasmina..moguće belgijski orijaš, ali nisam ni ja sigurna
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Foxy » sri lip 18, 2014 7:22 am

Ako hoćete, imamo kontakte i u Srbiji pa Vas mogu uputiti na njih. Dosta forumaša je napustilo forum i komunikacija je većinom putem facebooka. Mogu Vam poslati poruku koga kontaktirati.

Presretna sam što je zeko još uvijek kod Vas i na sigurnom. :)
U Rijeci je pronađen tako jedan zeko u parku, a pobjegao je nekome. Izgledao je više kao zec i bio je kost i koža. Očito je duže vrijeme bio vani. I bio je jako plah, a sada je velika maza i zičaroš. Udebljala sam ga poprilično. Evo link na njegovu priču viewtopic.php?f=29&t=7325&hilit=luka
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ljubisa.va » sri lip 18, 2014 10:31 am

@Foxy
Ne treba, hvala u svakom slucaju, nije nam teret, ostace kod nas. Najvaznije je da je na sigurnom, a ostalo sve nije bitno :)
Kada sam poceo traziti I postavljati pitanja, mislio sam da cu lakse naci odgovor, ali prilicno je tesko :)
Na fejsbuku sam dobio par odgovora od ljudi koji se bave uzgajanjem/prodajom (gledaju u njega kao u dobar zalogaj :) ), ali od onih od kojih sam ocekivao najvise (TarraLand I Mrkvica), kao I Moj Kunic, od njih nista...
Ali, nije kazem ni bitno, odustao sam od prvobitnog plana :)

Drago mi je da je Rijecki zeka spasen :)
ljubisa.va
Kunić
Kunić

PostPostao/la Foxy » sri lip 18, 2014 11:14 am

Drago mi je da ostaje kod vas. Sama nisam tako četo na forumu. Za bilo kakve upite obratite mi se slobodno, ako želite putem facebooka Foksi Zečić, ili možete kontaktirati Udrugu Zecovi. :)

Riječki zeko je bio 5 mjeseci kod mene na čuvanju i jako sam za zavoljela.
Kastriran je i sada sretno udomljen živi u jednom stanu u Zaprešiću s dvije zečice, a jedna je više nego duplo manja od njega. :D
"Friendship isn't about who you have known the longest
It's about those who came and never left your side."
slika Medena
slika
Foxy
Super Zek
Super Zek

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan