ZEKO OD 25 DANA(spavanje)

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: ZEKO OD 25 DANA(spavanje)

PostPostao/la kriza » sub svi 05, 2012 9:13 am

Koji mali čitam i ne mogu vjerovati. šoku sam, ne oko zeca nego kako ne razumije. Ali dok njegov zec dotrči kada ga pozove i vodi ga vet na obavljanje higijene slobodno neka ode u one2ply i kupi si najmanjeg plišanog na baterije. 8kladim se da bi baterije zaboravio promijeniti za 2 mjeseca)

jadni zekani:((
Društveni forum koji je potjerao toliko pojedinaca u kut. (ne mislim na sebe)
kriza
Zečić
Zečić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sub svi 05, 2012 10:12 am

Meni je i dalje dio s mađioničarom u glavi :lud: :lud: :lud: :lud:
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

http://www.youtube.com/watch?v=3oRKvpZ7 ... re=related
Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la kriza » sri svi 09, 2012 10:51 am

uvijek će biti kvazi mađioničara i ništa se tu ne može. Zeke su pre dostupne
kriza
Zečić
Zečić

PostPostao/la altan » sri svi 09, 2012 11:27 am

kriza je napisao/la:uvijek će biti kvazi mađioničara i ništa se tu ne može. Zeke su pre dostupne

ma sve su zivotinje predostupne..smatram da bi se za zivotinju trebalo polagat kao i za auto ili oruzje..ono prvo sve o njima-30 sati, pa uz pomoc instruktora 15, pa onda da ih ne mozes kupit odmah nego imas neki probni rok i sl..pa da vidimo..ovak kad mozes usetat u ducan i kupit ih ko lizalicu jer se tvom djetetu to sad hoce..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sri svi 09, 2012 11:57 am

altan je napisao/la:
kriza je napisao/la:uvijek će biti kvazi mađioničara i ništa se tu ne može. Zeke su pre dostupne

ma sve su zivotinje predostupne..smatram da bi se za zivotinju trebalo polagat kao i za auto ili oruzje..ono prvo sve o njima-30 sati, pa uz pomoc instruktora 15, pa onda da ih ne mozes kupit odmah nego imas neki probni rok i sl..pa da vidimo..ovak kad mozes usetat u ducan i kupit ih ko lizalicu jer se tvom djetetu to sad hoce..

ovo vrijedi i za djecu...najodgovornija uloga i jedina za koji ne treba nikakav ispit,uvjet :/
I'm late / I'm late / For a very important date. / No time to say "Hello." / Goodbye. / I'm late, I'm late, I'm late.

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la kriza » sri svi 09, 2012 13:36 pm

altan je napisao/la:

To bi bilo super, samo to za jedno 200 godina: :blink:

A za djecu!! hm...to se ipak odnosi na pojedince.. Primjer ja imam nećaka od 6 godina i nećakinju upola mlađu i oni su sa zekanom iznenadili bi se. Baš ga vole i nekada npr dok papa nećakinja kaže "idemo sada se maknuti da zeco u miru popapa" A to je i do odgoja, u mojoj familiji su sva djeca kao i ja i seka od malena uz neku životinju i roditelji vole tu životinju i automatski dijete nauči to nešto od majke:D
kriza
Zečić
Zečić

PostPostao/la Magnetika de la Jazz » sri svi 09, 2012 17:40 pm

kriza je napisao/la:A za djecu!! hm...to se ipak odnosi na pojedince.. Primjer ja imam nećaka od 6 godina i nećakinju upola mlađu i oni su sa zekanom iznenadili bi se. Baš ga vole i nekada npr dok papa nećakinja kaže "idemo sada se maknuti da zeco u miru popapa" A to je i do odgoja, u mojoj familiji su sva djeca kao i ja i seka od malena uz neku životinju i roditelji vole tu životinju i automatski dijete nauči to nešto od majke:D

Mislila sam na ulogu roditelja...radim u školi pa ne bi vjerovali kakvi ljudi imaju djecu :omg: jadni kinderi :sad:

(\_/)
(='.'=)
(")_(")

Magnetika de la Jazz
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan