Ovako:
- Zeko Jurice, apoteka za sve kojima je potreban pomoc se vec nalazi kod mene... Imam ono osnovno za prvu pomoc i vec je bilo par intervencija, sa Spajkom, Bucom, Andjom, Malim Micom...
- Kada god neko koga ja znam dolazi iz Zagreba, slala sam pm-ove clanovima foruma koji su odavde da ih pitam da li im nesto treba sto i sami mogu potvrditi, jer sam polazila od sebe, kako bi bilo da nemam tu mogucnost da mi neko nabavi iz Zg ono sto ovde nema da se kupi.
- Mislim da je registracija Udruge ovde jako komplikovana, u Crnoj Gori ne bi bila. Problem je i sastav clanova foruma ovde... Koliko znam, Udruga se mora prijaviti na nekoj adresi... Ja sam podstanar, vecina clanova foruma zivi sa roditeljima, koliko sam shvatila situaciju, nikome nije zgodno tako nesto...
Mozda bi Jolandini roditelji prihvatili to, ali Jolanda je u Kikindi sto otezava, i dolazi i ona u Beograd na studije.
- Vec smo govorili o tome da bi trebalo edukovati neke veterinare... Ima koji su to prihvatili... Posto je kod nas teza materijalna situacija (nizi standard, vecina clanova foruma iz Srbije, nije zaposlena, i izdrzavaju ih roditelji, a nas dve, koliko vidim samo ja i Bibi, nemamo bas plate sa kojima se moze uciniti puno, tj.malo je i za nase kunice), mislim da bi veterinari trebalo sami prihvatiti finansiranje edukacije, jer ce i oni imati vise posla a i apoteka ce im doneti dosta novca...
- Musemarija, naravno da se trebamo sastati, kratko si ovde na forumu a i ja sam u haosu zadnja dva meseca, inace vec bih ti poslala poziv na pm za upoznavanje

Tako sam uradila sa svim clanovima foruma iz Srbije, u zadnjih godinu dana.
Dakle, prvo sto treba, planiramo zeco sastanak... Toliko za pocetak. Pa cemo onda smisliti nesto konkretnije.
Sto se tice uclanjenja u Udrugu, mozes preko banke i sve ti je napisano u temi o Udruzi ovde na forumu, ako ti je to komplikovano, mozes novac dati meni, ja prosledim Ledi i to je to.
Vec sam otvorila temu Beogradska podruznica, ako zelite mozemo je prebaciti ovde.