Sta vasi kunici rade noću?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: Sta vasi kunici rade noću?

PostPostao/la teja287 » ned ožu 16, 2014 9:34 am

Trcakara po gajbici i papa sijeno. Zadnje vrijeme me znao budit po noci, grist resetke. Nije prestajao na zvanje imena bobi, tiho, prestani, rukama pljesnem, nista. Onda sam pocela lagano govorit ssss, i smirio bi se. Sad se naucio da kad kazem sss, smiri se, i priceka do jutra da ustanem pa ga pustim van. :zeko2:
Vlasnica ovnolikog patuljastog kunica imena Bobi i Westyja Lui
teja287
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lionesse » sub tra 05, 2014 17:33 pm

Nisam ni znala koliko sam sretna dok nisam pročitala kakve tulume zečevi mogu spremati :)

Moj bude miran kao bubica po noći, eventualno mu navečer prije spavanja stavim grančicu da gricka,ostatak noći ga niti ne čujem, jedino ujutro nešto sitno. Danas je primjerice uspio onaj kutni wc izvaditi sa svog mjesta (skinuti onu kukicu s gajbe)... kako je to uspio, ne znam, ali čula sam da se poprilično trudio :nowink:
slika
Lionesse
Kunić
Kunić

PostPostao/la Sendi » sub tra 05, 2014 19:41 pm

Lionesse blago tebi :D moj je miran do pola 2 onda pocinje lupanje do pola 3 pa je miran do pola 6 onda pocinje lupanje do 7 i opet bude miran i pocne lupati oko 8 onda me probudi i on gospodin nastavi da spava. Pocela sam stavljati tampone za usi da mi bar malo bude lakse nocu :D .
slika
Sendi
Zečić
Zečić

PostPostao/la markiza » pet tra 11, 2014 14:11 pm

Bez obzira sto je vrtiguz i nemirko ja ipak volim sto je takav i sto svasta radi nocu jer cesto kad se u pola noci probudim cujem ga i znam da je sve uredu :D
markiza
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la petrich93 » sub tra 12, 2014 13:14 pm

Joj moja nema mira po noći nikako, sad smo pelete drvene uveli i zadnje dvije noci je užas, sve to baca van, prije dok se nisam preselila bila je samnom u spavacoj u gajbi pored kreveta i grizla je rešetke, imala maraton po gajbi, a ujutro sam je znala vidjet kak igra nogomet s onim kutnim wc-om, jednostavno ga skine i lamata s njim :dry: nije meni sad kaj ona po noci tulumari, neg do muza koji ujutro radi pa nemre spavat hihi :D
slikaMaza Lily :D
petrich93
Kunić
Kunić

PostPostao/la Viski » ned tra 13, 2014 19:50 pm

Viski je dobio dekicu u kavez tak da se zamumulji i izlezava se , tu i tamo ga cujem kak nabija kuglom za sijeno ali nista pretjerano. Jedino kad se posvadamo onda se zainati i neda mi spavat al sam se naucila ignorirat pa se smiri kad vidi da nema efekta :D

Inace je dobar , jede i spava , nis mu drugo ne treba :zekoo3:
slika
Viski , moje malo klupko radosti <3

slika
Viski
Zečić
Zečić

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan