Pozivaju se zainteresovani iz Srbije...

Ovdje možete iznositi svoje komentare, kritike, pohvale i prijedloge te pročitati svježe obavijesti ;D

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lady Stardust, zeko_peko, zekili, Zeko_Jurica, Lela, vini

PostPostao/la Klio » čet svi 28, 2009 9:00 am

Sve su ovo dobre ideje, e od ovoga vec moze da se pocne...

Ovako:
- Zeko Jurice, apoteka za sve kojima je potreban pomoc se vec nalazi kod mene... Imam ono osnovno za prvu pomoc i vec je bilo par intervencija, sa Spajkom, Bucom, Andjom, Malim Micom...

- Kada god neko koga ja znam dolazi iz Zagreba, slala sam pm-ove clanovima foruma koji su odavde da ih pitam da li im nesto treba sto i sami mogu potvrditi, jer sam polazila od sebe, kako bi bilo da nemam tu mogucnost da mi neko nabavi iz Zg ono sto ovde nema da se kupi.

- Mislim da je registracija Udruge ovde jako komplikovana, u Crnoj Gori ne bi bila. Problem je i sastav clanova foruma ovde... Koliko znam, Udruga se mora prijaviti na nekoj adresi... Ja sam podstanar, vecina clanova foruma zivi sa roditeljima, koliko sam shvatila situaciju, nikome nije zgodno tako nesto...
Mozda bi Jolandini roditelji prihvatili to, ali Jolanda je u Kikindi sto otezava, i dolazi i ona u Beograd na studije.

- Vec smo govorili o tome da bi trebalo edukovati neke veterinare... Ima koji su to prihvatili... Posto je kod nas teza materijalna situacija (nizi standard, vecina clanova foruma iz Srbije, nije zaposlena, i izdrzavaju ih roditelji, a nas dve, koliko vidim samo ja i Bibi, nemamo bas plate sa kojima se moze uciniti puno, tj.malo je i za nase kunice), mislim da bi veterinari trebalo sami prihvatiti finansiranje edukacije, jer ce i oni imati vise posla a i apoteka ce im doneti dosta novca...

- Musemarija, naravno da se trebamo sastati, kratko si ovde na forumu a i ja sam u haosu zadnja dva meseca, inace vec bih ti poslala poziv na pm za upoznavanje :D ...
Tako sam uradila sa svim clanovima foruma iz Srbije, u zadnjih godinu dana.

Dakle, prvo sto treba, planiramo zeco sastanak... Toliko za pocetak. Pa cemo onda smisliti nesto konkretnije.
Sto se tice uclanjenja u Udrugu, mozes preko banke i sve ti je napisano u temi o Udruzi ovde na forumu, ako ti je to komplikovano, mozes novac dati meni, ja prosledim Ledi i to je to.

Vec sam otvorila temu Beogradska podruznica, ako zelite mozemo je prebaciti ovde.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dina » čet svi 28, 2009 12:07 pm

Lilo je napisao/la:Ne ovo nije off topic!Ovo je jedan od rijetkih foruma gdje se Srbi i Hrvati jako dobro razumiju ,slažu,pomažu te iznimno drže jedni do drugih! tako da osobu koja je napisala ovu izjavu treba biti iznimno sramota!

da me bude sramota?

zbog cega?

da li sam ja rekla da treba odvojiti forume?

tj Srbi da imaju svoj, Hrvati svoj?

i sasvim ste dobro shvatili recenicu koju sam napisala. Upravo to i mislim.
Cisto odvajanje! Dodje neko ko se tek ispilio na ovom forumu i kaze ''zasto sa njima, bolje sami da se iscimamo otvorimo NASE, uredjujemo kao Hrvatski forum, izgled sajta bi bio drugaciji ali bi tekstovi bili slicni. Ja bih bila admin, ali nemojte pogresno da me razumete nemam nista protiv Hrvata, zapravo su moji rodjaci iz HR''

koja bi bila razlika? jedino sto bi pisala adresa pet centra u Beogradu, 5adresa veterinara i ne bi bilo na jekavici.
ZECEVI SU ZECEVI NIJE BITNO DA LI SU IZ HRVATSKE, NEMACKE, AMERIKE, SRBIJE.
a mi hrvatski jezik (ber dijalekt iz Zagreba veoma dobro razumemo).

ma nosite se bre svi i ako iko napise jos jednu recenicu u vezi sa odvajanjem sajtova ili prokomentarise moje redove na ovoj temi bacicu prokletstvo na vase zeceve.

musemarina, pre nego sto dodjes do neke ideje i predlozis to javno prvo procitaj ostale teme, a ne posle 5strana da saznas ovo:

Nisam znala da možemo svi da se učlanimo u zecove. Ja ću odmah da se učlanim ako mi kažete kako.

ima cela jedna tema upravo o uclanjivanju u udrugu i sve je lepo objasnjeno.
pocnite ljudi da citate druge teme pre nego sto otvorite svoju. pogledajte da li ima odgovor na vasa pitanja vec negde na forumu, a ne da imamo po 5 tema da li kunici smeju da se kupaju, sta smeju da jedu i slicno.

i kad bi mi otvorili sajt/forum mogu da se kladim da bi umro u roku od dva meseca u stvari ne bi ni zaziveo.

Nisam znala da možemo svi da se učlanimo u zecove. Ja ću odmah da se učlanim ako mi kažete kako.

i da ako nekom smeta sto nije dovoljno stavljen akcent na kunice iz Srbije, imate moju potpunu podrsku za otvaranje podforuma Srbija (moze odmah ispod udmoljavanja i spasavanja ili skroz na dnu).

Eto moze Klio da bude moderator ona se najvise realno cima oko zeceva (mislim na vlasnike iz Srbije) i moze musemarina kad je njena ideja na neki nacin i kad je pokazala zelju za upravljanjem sajta/foruma.

BOK SVIMA
Zadnja izmjena: dina; čet svi 28, 2009 12:18 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la zekica_poopy » čet svi 28, 2009 12:18 pm

dina, nemoj se ljutiti, mislim da su tvoju recenicu izvukli iz konteksta povrsno citajuci.

znas kako je, nazalost na forumima se to tako desi i dovoljno je da jedan iscita nesto krivo da bi nastala lavina

meni je zao sto je to tako ispalo, zbilja iskreno zao i razumijem sto si htjela napisati tj. sto JESI napisala, ali te se nije dobro shvatilo.

svi su ocito nesigurni na toj tematici, i po meni - koliko god ovo nije mjesto za tako nesto - bolje je ponekad reci sto se misli nego hodati po spagi. ali jasno je da je to tema za koju treba hladna glava i puuuunooo razumjevanja za drugu stranu jer svi smo drugaciji i drugacije odrasli i drugacije odgojeni itd itd...

i nemoj baciti prokletstvo molim te jer komentiram dobronamjerno ;D

ajde, pliz, voljela bi da svi smirimo tenzije jer je to zbilja nepotrebno, svi koji su i pisali na ovoj temi u biti misle isto - samo su svi pisali na drugaciji nacin
zekica_poopy
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » čet svi 28, 2009 12:22 pm

dina je napisao/la:
Lilo je napisao/la:Ne ovo nije off topic!Ovo je jedan od rijetkih foruma gdje se Srbi i Hrvati jako dobro razumiju ,slažu,pomažu te iznimno drže jedni do drugih! tako da osobu koja je napisala ovu izjavu treba biti iznimno sramota!

da me bude sramota?

zbog cega?

da li sam ja rekla da treba odvojiti forume?

tj Srbi da imaju svoj, Hrvati svoj?

i sasvim ste dobro shvatili recenicu koju sam napisala. Upravo to i mislim.
Cisto odvajanje! Dodje neko ko se tek ispilio na ovom forumu i kaze ''zasto sa njima, bolje sami da se iscimamo otvorimo NASE, uredjujemo kao Hrvatski forum, izgled sajta bi bio drugaciji ali bi tekstovi bili slicni. Ja bih bila admin, ali nemojte pogresno da me razumete nemam nista protiv Hrvata, zapravo su moji rodjaci iz HR''

koja bi bila razlika? jedino sto bi pisala adresa pet centra u Beogradu, 5adresa veterinara i ne bi bilo na jekavici.
ZECEVI SU ZECEVI NIJE BITNO DA LI SU IZ HRVATSKE, NEMACKE, AMERIKE, HRVATSKE.
a mi hrvatski jezik (ber dijalekt iz Zagreba veoma dobro razumemo).

ma nosite se bre svi i ako iko napise jos jednu recenicu u vezi sa odvajanjem sajtova ili prokomentarise moje redove na ovoj temi bacicu prokletstvo na vase zeceve.

musemarina, pre nego sto dodjes do neke ideje i predlozis to javno prvo procitaj ostale teme, a ne posle 5strana da saznas ovo:

ima cela jedna tema upravo o uclanjivanju u udrugu i sve je lepo objasnjeno.
pocnite ljudi da citate druge teme pre nego sto otvorite svoju. pogledajte da li ima odgovor na vasa pitanja vec negde na forumu, a ne da imamo po 5 tema da li kunici smeju da se kupaju, sta smeju da jedu i slicno.

i kad bi mi otvorili sajt/forum mogu da se kladim da bi umro u roku od dva meseca u stvari ne bi ni zaziveo.

i da ako nekom smeta sto nije dovoljno stavljen akcent na kunice iz Srbije, imate moju potpunu podrsku za otvaranje potforuma Srbija (moze odmah ispod udmoljavanja i spasavanja ili skroz na dnu.

BOK SVIMA

Lepo sam rekla da je ovo jedna jako dobra i fina cura.... No ne znadoh da je i zestoka :D :D
Dina, mila nemoj da se ljutis. Sada si lepo objasnila i rekla sta si u stvari htela da kazes... Ovako je bolje i ja te u potpunosti PODRZAVAM! Hocu reci mislimo isto, no ja sam moju zestinu ispucala odmah, tako da me malo popustilo.
U ovakvim temama uvek mora opsirno da se objasni sta se misli i sve bude u redu.

Dina je prvi vlasnik kunica sa ovog foruma koja se odazvala pozivu da se upoznamo i jeno je izuzetn odrago stvorenje.... Kao i njen zec uostalom...
Lice zecevi na nas vlasnike, kao sto znate...
Zato moj ujeda i napada :D :D :P
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekili » čet svi 28, 2009 13:25 pm

:blink: :blink: kakav je ovo ispad? :)
Godine: 68.
zekili
Moderator
Moderator

PostPostao/la jolanda » čet svi 28, 2009 13:31 pm

meni je ovo bilo preoshtro.
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dina » čet svi 28, 2009 15:12 pm

e dobila sam cirkularni meil

veterinarska ambulanta i pet centar, ali mislim da ne rade sa zecevima, bar ne pise, inace otvorili su forum, pa ako zazivi moze na neki nacin da postanete internet saradnici (ako se isplati obema stranama) sta znam.
sait im je jos uvek siromasan.

i vec se oglasila neka devojka koja ima kunica starog 8meseci.
da je vrbujemo, sta mislis Klio? ;D

http://www.pet-vet-care.net/index.php?id=8
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la jolanda » čet svi 28, 2009 15:17 pm

i ja sam dobila mail taj.
2o god.
jolanda
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Bibi » čet svi 28, 2009 15:44 pm

I ja sam dobila taj mail... O cemu se radi? :blink:
slika
Bibi
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » čet svi 28, 2009 16:21 pm

E ja nisam.... :D :D nanananannnnnaaaa

Alim se, moram malo da se hvalim kako imam ADSL, a mail mi ne dolazi kada se kacim jer sam na eunetu (bezobraznici).

Naravno Dina da vrbujes, nego sta... Lepo pocni, pa kada zaskripi zovi... :D
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » čet svi 28, 2009 17:08 pm

Nisam ni ja to dobila mail :sad: ;D
Pazi sto je jedino ta likusa postavila pitanje... :rolleyes:
Ja sam vec videla tu stanicu, imaju ambulantu i u kumodraskoj... isti logo i naziv...
:blink:
ako je to to, onda ne rade sa zecevima ja vec pitala :rolleyes:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la dHarma » čet svi 28, 2009 18:48 pm

musemarina je napisao/la:Zeko Jurice imas bas dobre predloge i jako razumne koje si izveo iz konteksta cele priče.
Kao drugo, volela bih da delim te letke koje spremate.
Kao treće rado bih se sastala da proćaskam i upoznam se sa forumašicama iz Beograda.

Htela bih da vas pitam da li se slažete da otvorim temu: Pomoć u Beogradu za kuniće, na kojoj ću da navedem adrese veterinara koje ja znam, a i vi ih možete dopuniti, kao i gde može da se nadje oprema za kuniće?

Samo polazim od sebe. Da je ovako nešto pisalo kad sam ja tražila pomoć za svoje kuniće, bilo bi mi mnogo lakše.

Ovako, vec postoji tema Beogradska podruznica i nalazi se u Rad udruge..
Tako da od sad mozemo tamo da pisemo sta sve mislimo da radimo, pocevsi od skripti i letaka..
Spisak veterinara vec ima ovde (neko je je vec postavio link ranije)
http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?t=84

A sto se tice uclanjivanja mislim da je najbolje da se jedan dan svi mi sastanemo i smislimo sta moze da se radi, a sta ne.. i tako zapocnemo sve...
taman tad skupimo pare za clanarinu i posaljemo svi u isto vreme..
Sta mislite?

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lilo » čet svi 28, 2009 18:52 pm

dina....krivo sam te shvatila...oprosti....netrebam prokletstvo.... ;D sad kužim tvoj post...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la musemarina » čet svi 28, 2009 20:11 pm

DHarma ja sam za. Mislim da ce biti tesko uskladiti vreme da se svi sastanemo. Ja na primer radim od 10-18.00 radnim danima i subotom od 9-15.00.
Ali stvarno bi bilo najbolje da se sastanemo svi sa Klio, jer je ona uclanjena.
musemarina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la dina » sri srp 01, 2009 2:58 am

ne znam gde ovo da stavim... pa aj ovde

http://www.limundo.com/aukcija-Zenka-pa ... na--407998

koji je vise ljudima sa kupusom i zelenom salatom?!
dina
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PrethodnaSljedeća

Natrag na Obavijesti, pomoć, prijedlozi, kritike, pohvale...

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan