Postao/la cuki23 » ned sij 15, 2012 16:57 pm
I ja sam to u početku gledao i razmišljao,ali kad vidim da je iz dana u dan to tako onda sam shvatio da je to tako,već sad više ni ne trebam suhu hranu da dođe na večeru,sad znam da oko 20h dođe sama dok se istegne i opere,kao da ide van...a onda napad na sijeno,sinoć je jela od pola devet do jedanaest,a onda divljanje...a i sve više pojede negdje u doba ručka,ja dam neku mrvicu,sad smo na degustaciji celera par dana,pa onda još mrkne malo sijena i opet u hlad...sad još jedna nedoumica,to valjda kak ju puknu hormoni,jedno tjedan dana nije grizla tepih na kojem leži ispod kreveta,a danas je opet počela,pa sam ga maknuo i stavio dekicu od fleecea,jer je mekana,a nju samo rastura,ne jede...i onda kad sam je pustio da malo grebe i grize to,iza toga je uslijedio zecoples,pa mi je nekako da joj ne uskratim gušt,ne znam.jer ispod je laminat,a on je hladan,kad maknem deku jer grize onda cijelu noć bude na vagi,a tamo se ne može ispružit.kakva su vaša iskustva s time što da stavim,s čime da probam?