Prinova u kući

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Prinova u kući

PostPostao/la mutikasha » sri stu 14, 2012 20:43 pm

Imao bih pitanje, čekamo prinovu (prvi mjesec 2013), a imamo zečicu staru pet godinakoja se 50% sastoji od čistog šečera, a 50% od ljubomore. Slatkica mala. Na što bi trebalo pripaziti, a tu ne ciljamo prvenstveno na prilagođavanje zeca na dijete (to smo malo čitali u drugoj temi), nego me najviše zanima utjecaj one paperjaste zečje dlake na djete.
Zečica je samo preko noći zatvorena sama u SVOJOJ sobi, a preko dan apuštena po cijelom stanu izuzev spavaćih.
Hvala na savjetima!
24 i 24
mutikasha
Zečić
Zečić

Re: Prinova u kući

PostPostao/la mala_zečica » čet stu 15, 2012 10:31 am

cesto cetkajte zečicu i nakon maženja se dobro ocistite. moj je sin došo u kucu sa 2 zeceka i par mj nakon njegovog rođenja nabavili smo još 2 :D nikad nikakvih problema nije bilo. pazili smo da dlaka ne dodje do njegovih usta i to je to.
ja sam tijekom trudnoce stavljala svoja 2 huligana na trbuh. znali su da je unutra nešto meni jako bitno. još dok je bio unutra obožavali su ga, mazili se glavicama o trbuh i neumorno ga lizali. bila sam jako ponosna na njih, a i dan danas sam jer ga vole više nego mene ;D
nema ništa ljepše nego kad se izvališ na kauc i uživaš gledajuci ih kako se igraju lovice :happy:
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Lady Stardust » čet stu 15, 2012 14:49 pm

mala_zečica je napisao/la:cesto cetkajte zečicu i nakon maženja se dobro ocistite. moj je sin došo u kucu sa 2 zeceka i par mj nakon njegovog rođenja nabavili smo još 2 :D nikad nikakvih problema nije bilo. pazili smo da dlaka ne dodje do njegovih usta i to je to.
ja sam tijekom trudnoce stavljala svoja 2 huligana na trbuh. znali su da je unutra nešto meni jako bitno. još dok je bio unutra obožavali su ga, mazili se glavicama o trbuh i neumorno ga lizali. bila sam jako ponosna na njih, a i dan danas sam jer ga vole više nego mene ;D
nema ništa ljepše nego kad se izvališ na kauc i uživaš gledajuci ih kako se igraju lovice :happy:

:zeko3:
slikaŠEFICA I MRCINEslikaslikaI ZLATO slika
Lady Stardust
Moderator
Moderator

PostPostao/la mutikasha » ned stu 18, 2012 20:07 pm

Hvala na savjetima! Budemo vidjeli kako će mala ljubomorka prihvatiti prinovu.
24 i 24
mutikasha
Zečić
Zečić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan