Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Zečica Miffy je napisao/la:Malo da vam javim situaciju![]()
Preselili smo se u novi stan, a Miffy je dobila na raspolaganje cijelu dnevnu sobu. Kavez joj je otvoren cijeli dan i noć i u njemu samo jede, pije i obavlja nuždu![]()
Kako kćer i ja dolazimo tek kasno popodne doma, ona je opet veliku većinu vremena sama, ali kad smo s njom počasti nas zecoplesom, skače i mazi se![]()
Preko noći obavezno mi dolazi u krevet, njuška me i gurka da ju mazim. Čak sam se jedno jutro probudila prekrivena kuglicama![]()
Ovdje je sretnija...ako ništa drugo radi tepha koji prekriva cijelu sobu i velikog ormara iza kojeg se konstantno provlači![]()
Jedino sam primjetila da manje sijena jedejutros sam ga postavila na dva različita mjesta,pa brljavi na dvije strane...
Zečica Miffy je napisao/la: Isčitavajući forum bacile ste mi bubu za još jednim zečekompa ćemo prvo našu mladu damu sterilizirati, a onda tražiti i frajera
Ivanaa je napisao/la:E cao,ja sam nova na forumu.Prije tri dana sam dobila paruljastog kunica,rekli su da ima oko 3 mjeseca,ali ne vjerujem ima vise,mozda pola godine..kupila sam sve sto je potrebno,ima dovoljno veliki kavez,ali imam jedan problem.Sinoc sam primjetila,da posudicu za nuzdu,vuce po kavezu,pa sve prospe.Ne znam zasto,jer mu stalno mijenjam da nije prljavo,sta da radim?Na poslu sam od 8h do 16h,pa ne bih voljela da mu kavez bude mokar,da lezi na tome dok ja dodjem.Kad ga pustim,on svoje kuglice ostavlja po citavoj kuciPomozite mi
Pahuljica_Ri je napisao/la: Trebao bi biti prva 2-3 dana stalno zatvoren kako bi naučio da je kavez njegovo mjesto i onda će pišat i kugličarit samo u njega, osim kad uđe u pubertet, ali to je druga priča..
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.