Aha posto ja imam taj trouglasti wc i stavim pelete ali cim ih zeko ukaki i upiski nece vise na njima da sedi nego onda vrsi nuzdu ispred wc-a, ja mu stavljam toalet papir preko jer na primer ako samo kaki peleti su suvi i dalje i na papiru hoce da kaki i piski ali opet samo jednom

tako da ja moram stalno da mu menjam a on kaki po celi dan

Rekli su mi vec na forumu da je to obaveza da mu stalno stavljam nov papir ali zaista ne znam kako bih drugacije postupila, pokusala sam da stavljam pomalo sena preko peleta po savetu sa ovog foruma, ali opet ista prica cim jednom ode u wc tu vise ne ide, tako da sam onda vratila na staro i menjam mu sad kad sam kuci i po 10-15 puta na dan a pelete svaki drugi dan. Mozda sam ga ja razmazila ali opet i on je dobar jer ipak iako piski to uradi u kavezu u "prizemlju" dok kad boravi, najcesce preko noci u kavezu je na "spratu" gde mu je skroz cisto i gde nikad nije ni kakio ni piskio, jos ponekad se desi pored kaveza da obavi nuzdu ali to zaista retko. Po kuci mi uopste niti piski niti kaki, tako da meni to ne smeta da mu menjam papire ali eto ne znam jel to sto tako radim velika greska i jel treba to da ispravim? Ako treba, kako?

Izvinite na dosadjivanju