Ja sam ti isto sve morala maknuti, pogotovo kabel od laptopa, i to sam stavila na radni stol koji je dosta nepristupačan njima (jedino nepristupačno mjesto, zasad
). A što se tiče iskakanja kroz prozor to ti ne znam, ja nemam brige pošto je moja soba u podrumu, al da su nepredvidljivi to sam i sama iskusila kad je Nala glumila kamikazu i skočila niz stepenište 3 metra.
Srećom ništa joj nije bilo! To je kad su bili u sobi na katu, onda sam ih vratila u podrum k sebi u sobu.Za pelete ne znam, nemam nikakvog iskustva, al vidim uglavnom da se to najviše preporučuje pa ćemo i mi probati. A piljevinu kad sam i ja imala mi Simba po cijeloj sobi znao raznijeti pa ti onda čisti...
Ma nisu baš skroz uredni, to ti se samo čini.
Znao je meni Simba cijeli wc prosuti po kavezu i svakakve gluposti pa smo morali posudu osigurati... Moraš uvijek biti korak ispred njih.
Moj ti dečko ima zečicu već 8 godina i cijeli život ti je na balkonu, doduše balkon je ogroman, i nikad ništa nije pokušavala, a vidiš ova moja iskoristi trenutak ne pažnje i ide bungee jumpati al bez užeta...
A za cvijeće to jako pazi jer sam se i tu opekla, Simba dok je tek došao i bio jako mali mi se najeo neke biljke i otrovo, 4 dana je nepokretan ležao, nismo mislili da će preživjeti, al eto mali gad se izvukao. 

No meni je samo drago da je sve ispalo dobro. Nije ni Nala pokazivala zanimanje za stepenice, isto je bila mali milion puta u hodniku i ništa, i baš taj jedan put kad ja nisam gledala ona izvađa vratolomije...