Nakon skoro cetiri godine Munjini vlasnici - udomitelji, neodgovorni, neopisivo losi ljudi za mene, odlucili su da imaju psa, i to Bigla... Javili da zele ponovo da udome Munju, a ako se ne udomi do dolaska Bigla mislili su ga dati veterinaru

....
Ukratko, svaka prica je suvisna, bukvalno su zeleli otarasiti se zeca kojeg su imali cetiri godine, i to ne bilo kog zeca... Sve ovde sto se pisalo o Munji je tacno, POSEBAN JE!!!
Rekla sam da mi Munju ODMAH vrate nazad u cemu mi je puno pomogla Pevaljka, uzela ga je najpre sebi i juce iz Backa Palanke dovela u Beograd... SAmo cu jos reci da je imao isti wc - sve cetiri godine, sto vidim sada po slikama, da vam ne pricam u kakvom stanju, pojeden, a da bi ga sprecili da to radi lakse im je bilo da usrafe metal po coskovima nego da mu kupe novi wc... Jeo je iz probusene konzerve i moram reci losu hranu, mada nije neuhranjen i nista slicno...
Zekan je predivan kao sto je i bio kada je dan kao mala beba, premazan, znaci poseban u svakom smislu...
Postavit cu nove slikice mada se nista ne razlikuju od ovih kada je bio beba, stavise jos je lepsi, vrlo je malog rasta, pravi je patuljcic, i ima predivne trepavice kao vestacke...
Oni koji su pratili sve sta je bilo ili iscitali sve ovo od pocetka, znaju koliko sam ga se teska srca odrekla prvi put, na zalost to moram proci jos jednom iako bih smislila milion razloga da to ne uradim - MORAM.
Cim se malo sredi i kada prodju ove paklene vrucine vodim ga na kastraciju i ne moram pisati da iskljucivo ide u dobre ruke jer mi to svi pisemo ali na zalost i kada pomislimo da je otisao u dobre ruke ispadne ovako.
Zato dragi moji, onaj ko bude video ovog zeca nece moci da ga ne zeli, ali i samo ali ide tamo gde budem mogla da kontrolisem kako mu je i cesto da dobijam slike, jer sam ovih 4 godine verovala ljudima da mu je dobro i da je sretno udomljen, dobila sam svega dve tri slikice zahvaljujuci Pevaljki kada ode u goste kod njih i to je sve....
Slike cim pre stavljam, problem je samo sto nemam fotoaparat pa moram nesto da smislim...