Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

i onda se skroz opustio ...prvih tjedan dana nismo ga vadili iz kaveza dok se ne snade malo i ne privikne na nas...i kad se napokon oslobodio, poceli smo ga pustati po stanu i on je bio jako jako veseli zeko ....medutim, kad smo ga kupili tek kupili smo i neko sijeno, malo skuplje , mirisno ugl ja bi ga jela kako dobro izgleda ( nemojte me krivo shvatiti
) i to sijeno je on jeo nenormalno...jucer smo mu kupili drugo sijeno,jeftinije, i ne tako primamljivo
na piljevini mu je ostalo malo starog sijena, i radi nesto sto nikad nije, jede to sijeno sa piljevine... a ono sto mu gore stoji ni ne prilazi mu
i sad cudno se ponasa..prvo je bio stajao na mjestu cijeli skupljen i tresao se, ajmo reci kao da stuca...prestane to, dode u kavez i legne skroz na bok i opet tako malo trza , cuje otvaranje vrata skoci i opet stane u polozaj loptice ....i uglavnom cijeli je cudi...pa ako mozete pomoc, sto mislite jel on to u depresiji zbog svog starog sijena ili? 

ali otvori mu posebnu temu u Slike,filmici,price...i postavi vise slikica, jer ovo pripada drugoj temi 

) hvalaa! 

bili su srednje veličine, nisu ni poslije puno više narasli, al po ljetu smo dobili bebe, koje sad imaju 4 mjeseca i još uvijek su manji nego što su ovi bili iako tu puno utječe što su ovi moji bebači stalno bili s majkom i dugo sisali, a ovi u pet shopu se prebrzo prebace na kupovnu hranu i narastu veeriki 

)
uostalom, koji zeko nije lijep
)
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.