Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Zečica Miffy je napisao/la:Moram ovo napisati...ako ništa drugo da čujem druga mišljenja....
Mi smo u Bubi dogovarali sterilizaciju, kad smo došli k njima rekla sam im da je ipak riječ o kastraciji i brzo ostavila zeku. Dogovor je bio da se vratim po njega oko sedam sati. Već za sat i pol su me zvali da je uginuorečeno mi je da navratim platiti račun i uzeti transporter ( njima sam ostavila da se pobrinu oko tijela ). Došla sam slijedeće jutro i šokirala se jer su mi naplatili i operaciju
Žena je totalno hladnokrvno bez imalo suosjećanja bubnula cifru za kastraciju i transport zeke na veterinarski fax. Zapravo me zasmetala ta hladnokrvnost
mogla je reći da mora naplatiti troškove operacije ( naravno da sam svjesna toga da su potrošili materijala i lijekova ) i bubnuti bilo koju cifru, a ne ponašati kao da mi je Miffy živa i zdrava u rukama
![]()
Skužila je da mi je prekipjelo iako sam joj nekoliko puta pružala karticu da naplati sve, pa je nakon razgovora s doktorom na svoju ruku naplatila samo transport do veterine... Nije uopće stvar novaca, jako me zasmetala ta neljudskost, nisam to očekivala, ne od njih koji su najviše hvaljeni ovdje...
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.