Sijeno

Pravilna ishrana vašeg zekića.

Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela

Re: Sijeno

PostPostao/la kristinans » sri ožu 02, 2011 23:01 pm

hvala nisam ovo videla ranije.Onda je ovo seno 0 jer je vise zuto nego zeleno eto nisam bas razmisljala o kvalitetu ali izgleda i to moram da menjam :) jednom sam ga upecala da jede mahovinu koja se zavukla medju travcicama...ipak nije dobar izbor ovo seno koje ja kupujem ,,obicno,,
Krisss
kristinans
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » čet ožu 03, 2011 3:13 am

Neznam di bi ja stigla kad bi gledala svaku grancicu u bali sijena koju dobijem :blink: ....kad uzimam,uzmem sakom pa onda to malo prorostam i gledam sta sam uzela prije davanja zecu...znala sam naici na nekakvo pikavo granje jedino pa bih to odstranila ali nista drugo....to je sve suho i suseno i vjerujem da pola tih biljki izgubi svoja svojstva prije nego dodje do mene....ona je ziva i zdrava a jedemo sijemo domace otkad je kod mene :) ...naravno ako mi je nesto sumnjivo da maknem ali ako vidjam biljke koje je jela i ranije makar im neznam imena svima,ostavim.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la ivana » pon ožu 28, 2011 11:35 am

zanima me gdje kupujete to finol sijeno, u našem pet centru (u Osijeku) ga nema, j vladimiru kupujem witte molen nature premium od maslačka. kako da dođem do lilinog sijena :huh:
ivana
Zečić
Zečić

PostPostao/la sanjita » pon ožu 28, 2011 11:47 am

Mislis na Lilo? posaljes joj privatnu poruku na profil tu na forum.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Malena maza » uto ožu 29, 2011 19:40 pm

Ljudi, koje je najbolje sijeno koje mogu kupiti u Pet Centru (u Osijeku). Napisite cijenu odmah, ako znate. :blush:
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zekoslav123 » sri ožu 30, 2011 9:53 am

mrkva je jela domace sijeno koje bih uzela kod bake i dobro joj je bilo..a kupovno sto sam joj davala bile su zekoposlastice :D ona je uvijek bila zdrava i zivahna..tako da ja stojim na tome domace je najbolje..!! pa tako ako imate kod nekoga uzeti domaceg sijena ono vam je najbolje i najsigurnije..:D zapakirano mi nije nesto skroz povjerljivo..ali ako imate neko sijeno koje kupujete dosta vremena i koje vam je dobro onda suuper :zeko3:
Mrkva,Lily (R.I.P.) i Cima
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ars » sri ožu 30, 2011 9:58 am

Malena maza je napisao/la:Ljudi, koje je najbolje sijeno koje mogu kupiti u Pet Centru (u Osijeku). Napisite cijenu odmah, ako znate. :blush:

Pogledaj si na stranicu Pet centra, imaš tamo katalog svih proizvoda i cijene za svaki. Meni njihovo sijeno nije bilo dobro, uzimala sam witte molen... obje su mi kihale od njega, ali ovo iz DM-a vole svi.
Uskoro i ja prelazim na domaće sijeno, sa naše livade :)
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zekoslav123 » sri ožu 30, 2011 10:01 am

ars je napisao/la:
Malena maza je napisao/la:Ljudi, koje je najbolje sijeno koje mogu kupiti u Pet Centru (u Osijeku). Napisite cijenu odmah, ako znate. :blush:

Pogledaj si na stranicu Pet centra, imaš tamo katalog svih proizvoda i cijene za svaki. Meni njihovo sijeno nije bilo dobro, uzimala sam witte molen... obje su mi kihale od njega, ali ovo iz DM-a vole svi.
Uskoro i ja prelazim na domaće sijeno, sa naše livade :)

hehehh i ja se slazem da je ovo iz DM-a dobro,za one koji nemaju domace,ali to ti je odlicno domace je ipak domace hehe :D
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Malena maza » sri ožu 30, 2011 12:52 pm

zekoslav123 je napisao/la:mrkva je jela domace sijeno koje bih uzela kod bake i dobro joj je bilo..a kupovno sto sam joj davala bile su zekoposlastice :D ona je uvijek bila zdrava i zivahna..tako da ja stojim na tome domace je najbolje..!! pa tako ako imate kod nekoga uzeti domaceg sijena ono vam je najbolje i najsigurnije..:D zapakirano mi nije nesto skroz povjerljivo..ali ako imate neko sijeno koje kupujete dosta vremena i koje vam je dobro onda suuper :zeko3:

U tome je i problem. IMAMO domace i dala sam joj vec dvije vrste domacega (jedno od tetke, a jedno od instruktorice jahanja) i nece. Prije je sijeno od instruktorice jahanja jela kao luda, no oni su sada dobili novo pa to nece... Cekam da mi netko barem predlozi koje sijeno da uzmem iz Pet Centra... usto, sve jede (suha hrana - umjereno kao i inace) i zubici (prednji) su joj ok. Da joj mozda smanjim suhu hranu pa ostavim ju na sijenu? Ne znam, ali dvije vrste sijena da nece? Ovo mi je vec sumljivo. :sad:
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la sanjita » sri ožu 30, 2011 12:58 pm

Nemora bit....moja zecica isto tako je birala i birala i nije joj svako sijeno pasalo...kad se samo sjetim koliko smo sijena promjenili a sve bilo domace....mozda je samo razmazeno izbirljivo deriste :P ....probaj uzeti to sijeno iz Dm-a o kojem svi govore,ako imas dm negdje blizu.
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la zekoslav123 » sri ožu 30, 2011 13:07 pm

i ja mislim da ti je to iz DM-a dobro...probaj pa nam javi zeli li :)
zekoslav123
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » sri ožu 30, 2011 15:15 pm

Mozda imaju finoli sijeno..ono je nekih 28 kn kg..buduci da je to pet centar trebali bi imati i prestigevo sijeno koje nije lose samo sto je ono preko 40 kn kg..s dm sijenom nemam iskustva, a iskreno nemam bas ni povjerenja u njega..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Malena maza » sri ožu 30, 2011 19:56 pm

altan je napisao/la:Mozda imaju finoli sijeno..ono je nekih 28 kn kg..buduci da je to pet centar trebali bi imati i prestigevo sijeno koje nije lose samo sto je ono preko 40 kn kg..s dm sijenom nemam iskustva, a iskreno nemam bas ni povjerenja u njega..

U ponudi online Pet Centra nema Finoli, no ima PRESTIGE Planinsko sijeno Mountain Hay kamilica 500g - 42 kn. Cula sam da je to najbolje... da uzmem to? A za dm jel vi mislite na pravi dm - trgovinu s sminkom i tim stvarima? :wink:
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la altan » sri ožu 30, 2011 20:02 pm

Da misle na pravi dm :)..ja bi uzela to prestigevo..al ocito ima dosta onih koji koriste dm-ovo..
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Malena maza » sri ožu 30, 2011 20:30 pm

altan je napisao/la:Da misle na pravi dm :)..ja bi uzela to prestigevo..al ocito ima dosta onih koji koriste dm-ovo..

Ne znam, poslala sam mail bivsoj vlasnici i pitala je koje je ona kupovala, (jer je sijeno s kojim je dosla jela kao luda) no rekla je da je zaboravila pa sam joj poslala link s sijenima Pet Centra (online shopping)... cekam njen odgovor. No, iskreno mislim da je ovo sto sam malo prije napisala za njega da sam cula da je najbolje jer koliko vidim travke su slicne. :blush:
Pupa. <3
Malena maza
Zekonja
Zekonja

PrethodnaSljedeća

Natrag na Prehrana kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

HR (CRO) by Ančica Sečan