Moderatori/ce: Lady Stardust, Lela
Malena maza je napisao/la:Ljudi, koje je najbolje sijeno koje mogu kupiti u Pet Centru (u Osijeku). Napisite cijenu odmah, ako znate.
ars je napisao/la:Malena maza je napisao/la:Ljudi, koje je najbolje sijeno koje mogu kupiti u Pet Centru (u Osijeku). Napisite cijenu odmah, ako znate.
Pogledaj si na stranicu Pet centra, imaš tamo katalog svih proizvoda i cijene za svaki. Meni njihovo sijeno nije bilo dobro, uzimala sam witte molen... obje su mi kihale od njega, ali ovo iz DM-a vole svi.
Uskoro i ja prelazim na domaće sijeno, sa naše livade
zekoslav123 je napisao/la:mrkva je jela domace sijeno koje bih uzela kod bake i dobro joj je bilo..a kupovno sto sam joj davala bile su zekoposlasticeona je uvijek bila zdrava i zivahna..tako da ja stojim na tome domace je najbolje..!! pa tako ako imate kod nekoga uzeti domaceg sijena ono vam je najbolje i najsigurnije..
zapakirano mi nije nesto skroz povjerljivo..ali ako imate neko sijeno koje kupujete dosta vremena i koje vam je dobro onda suuper
altan je napisao/la:Mozda imaju finoli sijeno..ono je nekih 28 kn kg..buduci da je to pet centar trebali bi imati i prestigevo sijeno koje nije lose samo sto je ono preko 40 kn kg..s dm sijenom nemam iskustva, a iskreno nemam bas ni povjerenja u njega..
altan je napisao/la:Da misle na pravi dm..ja bi uzela to prestigevo..al ocito ima dosta onih koji koriste dm-ovo..
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.