Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
Mixazeko je napisao/la:Pa zec i konj ne znam kako to mogu da se slazu ili ne kad je konj neuporedivo veci od zekana da bi tu bilo nekog ,,druzenja''.
markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Pa zec i konj ne znam kako to mogu da se slazu ili ne kad je konj neuporedivo veci od zekana da bi tu bilo nekog ,,druzenja''.
Mixazeko je napisao/la:markiza je napisao/la:Mixazeko je napisao/la:Pa zec i konj ne znam kako to mogu da se slazu ili ne kad je konj neuporedivo veci od zekana da bi tu bilo nekog ,,druzenja''.
pa mozda jeste smesno ali ja se nisam salio
Leonarda je napisao/la:Da,mislila sam ga izvesti u prirodu pa tamo ima i konja.A baš sam bila tamo jednom i vidjela kako se mačka i konj maze njuškom,to je bio presladak prizor pa sam pomislila možda da bi se i zec i konj mogli slagati.Pošto su obe životinje plaheTamo ima i dosta livada i lijepa je priroda,a ima jako malo auta.A što se tiče vožnje,već se on i vozio u autu,pa mu nije bilo ništa,ali ovo je malo duža vožnja,oko pola sata pa neznam kako bi reagirao.
Leonarda je napisao/la:Da,mislila sam ga izvesti u prirodu pa tamo ima i konja.A baš sam bila tamo jednom i vidjela kako se mačka i konj maze njuškom,to je bio presladak prizor pa sam pomislila možda da bi se i zec i konj mogli slagati.Pošto su obe životinje plaheTamo ima i dosta livada i lijepa je priroda,a ima jako malo auta.A što se tiče vožnje,već se on i vozio u autu,pa mu nije bilo ništa,ali ovo je malo duža vožnja,oko pola sata pa neznam kako bi reagirao.
Mixazeko je napisao/la:Pa verovatno ce biti sve u redu ali sto rizikovati
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.