Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

vini je napisao/la:... Nije bitno da li će se to desiti ili ne, bitno je da postoji mogućnost. I zašto to onda ne izbjeći? Što se dobiva rizikom?
...
Raul je napisao/la:Haha, ma... samo mi je blesavo da netko ode sa foruma jer mu se ne svida misljenje drugog.

(4) Zabranjeno je držanje i postupanje s kućnim ljubimcima te njihovo kretanje na način koji ugrožava zdravlje i sigurnost drugih životinja i ljudi, a posebice djece.
5. Domaće životinje: životinje koje je čovjek pripitomio i koje uzgaja radi proizvodnje hrane, hrane za životinje i nusproizvoda životinjskog podrijetla te u druge gospodarske svrhe,
----
9. Kućni ljubimci: životinje koje čovjek drži zbog društva, zaštite i pomoći ili zbog zanimanja za te životinje.
), jer su ti slike zekana bile super.

Mislim da nema nekog pravila..
(Sad još samo da nagovorim dečka da udomimo i curicu.)
Medena sada ima otprilike 2,5 godine, a Zvonko će oko Božića imati cca 7,5 godinica... Ludo se vole, a nitko Zvonku ne bi dao te godine...
Medena ga je pomladila.... 

Ne znam otkud, ali ostalo mi je u glavi da je razlika u godinama problem.. Dobro da sam pitala 

), bila je ljubomorna..a on ju obozava od prvog trenutka..stalno za njom..daje puse, hoce lezat pokraj nje...onda kad je usao u pubertet je postao naporan..pustali smo ih naizmjence..a nakon kastracije sve je super..on nju i dalje obozava dok ga ona sad iskoristava..samo on ljubi..ona njega nece..ali leze zajedno i vole se
Tako da ako i bude malo nategnuto na pocetku isplatit ce se 

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.