pozz svima

naime ja i moj zgembo smo u jakooo dobrim odnosima slusamo se pa cak i po zasluzi,ali zgembash ili moja kuca imaju jedan problem .... zgembo jede :tepih,storu,karton,gumu,skace na sve i svasta ... na pocetku sam imala problem kako ga natjerti da vrsi nuzdu na jednom mjestu i u tome sam uspjela,kad je u kuhinji ima cosak kod vrata i tu obavi sve,kad je u mojoj sobi ima svoj apartman al bas bukvalno apartman sa dvoristem,i tu ide u cosak na plasticnu posudu sa pelenom unutra .... dala sam mu cepove povremeno se igra s njima,ali moj Zgembash trci ko luddddd

njega brzine kad safatajum to je samo da covjek pukne od smjeha

ja ga tad zovem maratonac
.gif)
posto sam mu licno napravila apartman (vilu,kucu)i dvoriste iz kojeg ne moze izaci ..dodjem na ideju da mu napravim labirint ... odem u prvu trgovinu i uzmem sve paketa sto su imali .... i krenem da pravim ... napravila sma mu labirint na 4 sprata sa 2 strane na jednu uzdje na drugu izadze ,svi su rekli da je jako mastovito ,igrao se basss ali kad je skontao da je karton poceo je da ga jedeeeeee ...guli ,gricka,otkida .... sklonila sam labirint, e sad me zanima imal ikako sanse da mu zgadim karton daa bi se ponovo igrao,vjerujte napravila sam mu luna park ..koji on na zalost jede :( i da zgembo se igra tako sto nas sve lizeeeee...hahahhah oo kako samo lizeeee ahhahahahha moras skinut carape jer on hoce lizat grebe grebe dok ne skines mami je poderao dno trenerke jer ga nije poslusaala .... lize ruke,lize kosu,lize lice sve ... a kad nam gosti dodju hahahhahahah svi moraju skidat carape da bi on lizo ... i jednom tako kada su dosli gosti on je toliko lizo da se umorio lizat stojeci,te je legao pored nogu i isturio glavu i lizo ... to je bilo jako komicna scena ... eto imal sanse da mu zgadim karton i da se igra a ne objeduje

pozzzzz