uzeo sam br cucemo se, a i ako si u kraju dobro bi dosla pomoc

btw... nikad cudnije ponasanje do sad nisam video kod njega, ode u neki cosak i blene u zid, nece ni da spava :S doduse ode tamo kod keve moje u dnevnu sobu i zabo se u cosak. Iskakio je danas u toku dana par kuglica i ovaj nece da jede, ili jede kad ja ne vidim ili ne jede uopste.Nikad ne bi rekao da ce me sacekati ovakvi problemi =]
@ Klio prolaze mi kroz glavu raznorazna pitanja koja me sve vise zbunjuju. Posto ja imam obicaj njega jako puno vremena da pustam na slobodu van kaveza, dao sam mu svojih sta vise 46 kvadrata xaxa, e sad, ne verujem da je lud da pojede prasinu ili sta znam sve je moguce.. Ili da se nije negde udario posto ima obicaj da se zaleti i napravi sprint par puta, od moje sobe do dnevne. I sta jos.. kada lezi mogu da ga mazim nece da bezi, ali obicno me prati kada idem iz sobe u sobu, toga vise nema :( Krivo bi mi bilo bas da mi zvekne mali, zgotivio sam ga mnogo :S Mogu ti reci da mi sada ne dostaje njegovo ludilo po krevetu. Cak mi ponekad jede coskove zidova, stokove da ne pominjem, kablove mi isto iskidao, al dobro, nije mi frka sad to, samo da mi on bude kao pre.