Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Klio je napisao/la:Marina, NIkola Popovic vise puta je dokazao da nema blage veze sa kunicima...Evo konkretno u slucaju Lakija - NE MOZES URADITI URINOKULTURU, osim ako direktno nije piskio u sterilnu posudu...Ako ste to izveli svaka vam cast...
Mislim da je greska da je neko rekao da ima dobar doktor na veterinarskom, naprotiv, vise puta smo pisali da NEMA dobar doktor, vec izvikan...
Necu navoditi primere, dovoljno je da kazem da Krcku u 4.5 mseceda nije pogodio pol, pored supstenih jajca koji jos uvek nisu bili ispunjeni...
Bjanki u sred indigestije kada je imala uvijen zeludac od gasova, dao Klometol zbog cega je kolabirala mislila sam da ce umreti, srecom znala sam kako da blokiram dejstvo klometola (odmah dati buskopan)...
Dakle, moj savet je otici u vet.ambulantu NOVAk, potraziti Tanju ili NIkoletu, cure koje su sturidrale u inostranstvu i godinu dana radile samo sa kunicima.
Upravo mi se Bjanka leci tamo i zadovoljna sam. A Tanja je izlecila kunica od moje kume koji je pio skoro dva litra vode dnevno. Tada nam je objasnila da je gotovo nemoguce uraditi urinokluturu zecu, ali i pored toga terapiju je uspesno pogodila i zec je za dve nedelje bio super, pre toga dva meseca obletali kod drugih veterinara.
musemarina je napisao/la:ali sam te toliko puta davila da mi je bilo glupo da te opet cimam.
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.