Tabletice smrvi i umješaj u malticu, bananu ili tako nešto što će popapati bez problema, tako se nećete mučiti 
Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
Tabletice smrvi i umješaj u malticu, bananu ili tako nešto što će popapati bez problema, tako se nećete mučiti 

Pretpostavljam da je pri iskakanju nogom se odrazila u onaj završni dio pruća od košare, koji je koso rezan ali vjerojatno ipak oštar. Namazala sam joj sa cink vitaminskom masti. Sad je super.
Isto tako malo me brine, ok sad to riješimo, javit će se opet jer im očigledno nešto smeta ali ne mogu da provalim što
Nemaju nikakvu grubu podlogu, wc vanjski im mijenjam dva puta na dan ili po potrebi, nekad i više puta na dan. Nisu u mokrom i vlažnom. Ne znam kako spriječiti ovo

: Kupili Bephanten kremu, namazali smo joj s time, srećom (?) pa joj je na sredini stopala pa mogu da joj pokrijem s dlakicom s lijeva i desna da ne može ona da liže. Bila je kod mene u krilu dok joj je dečko mazao, onda sam sačekala da krema upije - odmah je sve upilo, ali sam ipak čekala, obrisala ako je bilo negde slučajno viška kreme na slakici i držala je još malo u naručju. Otimala se malo, ne jer je boli, nije se ni mrdnula kad smo dotakli crvenilo, nego je inače ona nastrpljiva i otima se - zato i je u biti teško s njom jer je mali borac.
I onda je krenula čačkati stopalo, pa sam je ometala i skretala joj pozornost.
Kao vidi ovo, vidi ono pa je mazim i pipkam samo da ne čačka to stopalico. (držala bih je duže ali vidim da joj je stres, letele su dlake kao perje iz kokošinjca)

wildflower je napisao/la:Kako joj je to sada? Jel joj još mažete Bepantenom?
S obzirom da voli kopati, da se nije slučajno ozlijedila na neki komadić nečega?
U najgorem slučaju, kod veta pa neka bace oko.

Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.