Nobi i kartonska kutija

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Nobi i kartonska kutija

PostPostao/la ancica » sri lis 26, 2011 12:35 pm

Nova sam na forumu pa ak je ovo krivo mjesto za pisanje unaprijed se ispricavam :)
Dakle Nobiju sam napravila malu kucicu od kartonske kutije da se moze igrat, istrazivat, valjat u sijenu. No njega to uopce ne zanima. samo zeli grist tu kutiju sto nije dobro jer znam da ne smije jest karton. Sad vidim da ste svi napravili od drveta nastambice pa bi mozda i ja to trebala napravit. Al ko zna hoce li ga onda isto zanimat? Htjela bi ga nekak zabavit al ne interesira ga vecina igracki koje pisu na forumu. Evo dok ovo pisem sjedi pored mene umjesto da se igra u kutiji :D
ancica
Kunić
Kunić

Re: Nobij i kartonska kutija

PostPostao/la Fiffy » sri lis 26, 2011 13:39 pm

ja sam grickanje sprijecila tako sto sam rubove namazala salamom...naravno, to ne mora da znaci da ce se nakon toga htjeti igrati u kutiji, ali makar nece grickati... u principu, malo koji zekan se igra sa igrackicama, brzo to njima dosadi...
Dogs have owners, cats have staff....bunnies have slaves :D
22 :rolleyes:
Fiffy
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la vini » sri lis 26, 2011 14:14 pm

Moji isto grickaju kartonske kutije ali ih ne jedu. To je najbitnije. Pazi da li jede karton koji izgrize. Kako Fiffy kaže sve im je malo zabavno, pa im dosadi, pa se napravi neka promjena i tako se zabavljaš i ti i oni ;D
vini
Moderator
Moderator

PostPostao/la ancica » sri lis 26, 2011 14:51 pm

Sad sam skuzila da sam krivo napisala ime svog zeke :) Nobi se zove.
Pozitivna stvar je kaj sam skuzila da je napokon poceo jest sijeno. Dosad mu nije htio ni pric a kamoli pojest. Tak da me to veseli. A pretpostavljam da nije dobra ideja obljepit te rubove selotejpom jelda? Ma ne jede al vidim da mali dio proguta ipak. Hvala na savijetima
ancica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Jura » sri lis 26, 2011 16:29 pm

ja sam moral odustati od svih vrsta kartona, papira, guma, mekših plastika, tepiha ...... jer zlato malo sve mora pojesti i sve mu je fino :sad:
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ancica » sri lis 26, 2011 17:45 pm

Cini mi se da cu morati i ja odustat od tog jer obozava grist to. A jel mu bilo zlo od toga? moj ce i tepih cupat. Kaj god mu se nadje pred njuskom
ancica
Kunić
Kunić

PostPostao/la Jura » sri lis 26, 2011 23:18 pm

ancica je napisao/la:Cini mi se da cu morati i ja odustat od tog jer obozava grist to. A jel mu bilo zlo od toga? moj ce i tepih cupat. Kaj god mu se nadje pred njuskom

nije mu bilo ništa, ali ne ostavljam ga bez nadzora, pa uglavnom stignem reagirati prije no što prožvače plijen.
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: Nobi i kartonska kutija

PostPostao/la Anby » čet lis 27, 2011 10:28 am

Neki samo grickaju ali ne jedu... takav je moj Toby... i ja ga onda pustim jer vidim da mu je pravi gust kopat, grickat...odnosno unistavat :D ali ako to i jede, e onda mu makni sve to...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ja i moj debeli zec » čet lis 27, 2011 16:24 pm

Biggie jede sve...papire, kartone, posteljinu, odjecu, obucu, prekrivace, deke, drveni namještaj, plastiku...cak je vise puta pokusao odgristi komadic radijatora :mellow:

zato nazalost nikad ne moze ostati pusten dok nije netko s njim u prostoriji...zbog toga mi cesto dode zao, ali radije da je tuzan u gajbi nego da mora na operaciju vadit komade plastike...
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la ancica » pet lis 28, 2011 13:27 pm

Tako je. Bolje sprijeciti losu situaciju. Pazit cu dobro :D
ancica
Kunić
Kunić

Natrag na Higijena, smještaj i njega