Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
ZeljacKA je napisao/la:cupili je napisao/la:Možda ti uspijem malo da pomognem![]()
Ja Čupku ovako režem noktiće: prvo ga lagano polegnem u krilo,uzmem jednu šapicu i noktić po noktić odrežemo sve![]()
Čupko voli rezati noktiće i bude jako dobar
U pravu si,tako se zekama i režu noktići,ali se mora dobro paziti da se nebi došlo do živog mesa,i samim tim,do krvarenja,najbolje mu je noktić skratiti do dužine dlakice na prstićima.....
Jura je napisao/la:hvala na savjetima. nisam noćas našao već postojeću temu. ...malo je bila panika.
kupili smo danas transporter da budemo spremni, ako bude morao vetu. kupili smo i škare za nokte, ali ne znam još kak bu to išlo.
on inače ne voli da ga se drži u krilu. Čim ga primim poludi i izmasakrira me. Miran je maksimalno 10 sekundi. Sad je još i ljut na mene, pa beži ko od crnog vraga.
Izgleda da je njemu sve ok s tim što mu je otpalo. Sad je odvalio 30 minuta zecoplesa i trenutno stoji na naslonu od stolca i gleda kako da skoči na prozor.
Charlie je napisao/la:khm neki su "popravak" toga platili 100 knmislim da to nikad neću zaboravit
![]()
s ovime da se bebama do 6 mjeseci ne režu nokti se uopće ne slažem, reže se kad treba pa jel to 3 ili 8 mj
režu se nokti i štencima i mačićima
Charlie je napisao/la:turpijaj
Charlie je napisao/la:slobodno odreži
i možeš dezinficirati nečime kaj imaš doma (octenispet, rivanol, bivacin i sl, nemoj baš alkohol)
i ako su mu dugi ostali nokti slobodno odreži
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.