Moderatori/ce: Charlie, Lady Stardust, Zeko_Jurica, Lela
njušo je napisao/la:Meni je Tomislav danas rekao da to ne možemo nazvati napadajima, da je to jednostavna normalna reakcija kod poremećaja u ravnoteži.
Izgleda da sam zekanu dala malo veću dozu panacura....nadam se da neće imati neke posljediceDakle, samo jedan dan je dobio više nego treba...odmah smo smanjili kad smo skužili...krivu je netko dao informaciju tu na forumu oko doziranja granula, a kako je bila frka nisam uspjela provjeriti.
Inače da se zna za ubuduće ako će nekome trebati... 0,1 ml panacura u špricu (to je samo jedna ona mala crtica) i do 1 (prva velika crtica) vode. Tako su mi u Bubi danas rekli.
njušo je napisao/la:Evo samo da javim da je zekonja počeo hopsati i da sam pije iz pojiliceMalo ga još zanosi, ali polako vježbamo
)
Malo mu je glavica još kosa, vjerojatno će tako i ostati, ali i dalje je najljepši
njušo je napisao/la:Pozdrav!!
Evo mene ovaj put s lošim vijestima. Zekonja i dalje ima napadaje...
Bude neko vrijeme dobro, trči, skakuče, pere se i onda kada ga krene rotirati ne može stati.
Veterinar mu je promijenio terapiju i rekao je ako ovo ne pomogne u 5 dana da nema mogućnosti izlječenja![]()
Sada je prošlo već 3 dana, ne vidi se nikakav pomak :(
Ima li netko kakav savjet?
Natrag na Zdravstvene rasprave
Trenutno korisnika/ca: / i 17 gostiju.