već sam tu pisala bila prije nego sam odvela Bellu na sterilizaciju te nakon, bili smo u Bubi i svima bih ih još jednom preporučila jer su stvarno odlicni, ljubazni, pomognu i objasne sve što trebate i želite znati...
Uglavnom imamo problem sada, nakon sterilizacije, tj nekih par tjedana nakon Bella je jako smanjila unos sjena. Ona kroz dan jede ovako: ujutro malo peleta, oko 13 dobije malo peršina i list dva salate (nekad i malo mrkvice), navečer dobije povrce i zeleno.
Cijelo vrijeme kroz dan ima sjena i stalno pazim da ne stoji dugo ako ga i ne pojede.
Prvo je počela jesti manje sjena no sada ga jede jako jako jako malo, od prije par dana. Promijenila sam vrste sjena. Tri razlićita domaća. Pregledala sam joj zubiće, nisu prerasli, normalno ide kakati, pije puno vodice, glocka grančice, zaigrana je ko i uvijek, ali jednostavno neće sjeno. Sve ostalo jede normalno. Imam osjećaj da joj nedam ništa drugo osim sjena da bi rađe gladovala ili pojela tek par vlati. Pokušala sam ga pošpricati iscjeđenim sokom od jabuke i osušiti i onda je sjeno lizala

Ima li ko kakav savjet? Nebih je vozila sat i pola do Zg i nazad dok je zima vani ako neko ima neku ideju kaj napraviti..
Hvala svima