Postao/la moxa » ned lis 28, 2007 23:32 pm
Joooj, mene svi gledaju kao da nisam normalna, ali non stop se valjam po podu ili trcim po kuci za lovice (zivim prakticki u izlogu pa susjedi imaju sta misliti jer zivim solo)! "Ukrali" smo par zvecki od male necakinje pa to nahitavaju, role od wc papira i papirnatih rucnika su nam obavezne, ove od wc-a napunimo slamom tak da malo viri sa strane pa se usput malo i pojede, malo on mene naganja, malo ja njega, ali pretezno sam ili cetveronoske ili sjedim/lezim s njima na podu. Frka je jedino sa njom jer nije bila navikla na ljude, dok me ona ne zove na igru nista - pa sjednem na pod i mirno joj pricam, tepam, dok ona mene ne pocne cimat, bacat na mene rolu, bacat se na bok ili ledja da ju mazim... On je doduse zadnjih dana tesko aljubljen u moje slape/peseke pa njih navlaci, ljubi, spava s njima, sreckovic, 2 komada - upecao je blizanke...
Zapravo ovisi koji sto voli! Probaj svasta, ali ovisi i u kojoj ste fazi druzenja, jos se upoznajete ili ti vec vjeruju ma sto cinila! najbolje sjedni, okruzi se igrackama i pokusavaj mu neke pribliziti, malo zveckati i tak!