Kako se igrati s zecom?

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Kako se igrati s zecom?

PostPostao/la SliceOfLemon » ned lis 28, 2007 23:00 pm

Zanima me, kako se igrate sa svojim zecevima? Ja sam relativno nova u svemu ovome, pa bi stvarno htjela znati, kako je najbolje s njima postupati, shvacaju li oni igru ili ih straši? Imaju li neke posebne igračke i slično. :huh:
SliceOfLemon
Kunić
Kunić

PostPostao/la moxa » ned lis 28, 2007 23:32 pm

Joooj, mene svi gledaju kao da nisam normalna, ali non stop se valjam po podu ili trcim po kuci za lovice (zivim prakticki u izlogu pa susjedi imaju sta misliti jer zivim solo)! "Ukrali" smo par zvecki od male necakinje pa to nahitavaju, role od wc papira i papirnatih rucnika su nam obavezne, ove od wc-a napunimo slamom tak da malo viri sa strane pa se usput malo i pojede, malo on mene naganja, malo ja njega, ali pretezno sam ili cetveronoske ili sjedim/lezim s njima na podu. Frka je jedino sa njom jer nije bila navikla na ljude, dok me ona ne zove na igru nista - pa sjednem na pod i mirno joj pricam, tepam, dok ona mene ne pocne cimat, bacat na mene rolu, bacat se na bok ili ledja da ju mazim... On je doduse zadnjih dana tesko aljubljen u moje slape/peseke pa njih navlaci, ljubi, spava s njima, sreckovic, 2 komada - upecao je blizanke...
Zapravo ovisi koji sto voli! Probaj svasta, ali ovisi i u kojoj ste fazi druzenja, jos se upoznajete ili ti vec vjeruju ma sto cinila! najbolje sjedni, okruzi se igrackama i pokusavaj mu neke pribliziti, malo zveckati i tak!
moxa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Bugs » pon stu 26, 2007 17:50 pm

kod moje najvise pali kad sam ja na sve cetiri i naganjamo se po tepihu. parket nevoli jer sam brza od nje, ali na tepihu je neulovljiva, onda kad se ja umorim, sjednem na pod a ona igra ringe-ringe-raja oko mene, trci krugove, skace na mene, preko mene, dolazi se maziti i tako. ona recimo igracke ima samo za sebe, ako joj nesto zakotrljam onda ode i sama se igra s time, nije bas da joj za to ja trebam. al par sati skakanja po podu an dan mi ne gine.. :rolleyes:
Bugs
Zečić
Zečić

Lokacija: Las Palmas de Gran Canaria (SP), ponekad Zagreb (HR)

PostPostao/la zeka i kuni » uto stu 27, 2007 11:05 am

moje curke obozavaju kartonske kutije pa sam im slozila 3 velike kutije zajedno kroz koje se mogu provlaciti jer sam im rupe napravila, tak da im je zanimljivo u i na kutijama. isto tak vole vrecice - sto jace suste to su bolje i zanimljivije. pa im je zanimljivi izguzvani papir tak da imaju jedan kutak gdi ima puno izguzvanog papira..... to je ono najzanimljivije njima, a onda naravno jos dolaze u obzir role od wc papira, stare biljeznice, novine, krpe......... al im sve to nije tolko zanimljive ako se same moraju igrati nego i ja moram sudjelovati. nisam pozeljna jedino dok pokusavaju nekaj iskopati u podu (naravno, nikad im ne uspije ;D ).
zeka i kuni
Kunić
Kunić

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan