Boris i Piki

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
borx je napisao/la: Ali ovo je sasvim sigurno prakticnije i mnooooogo bolje upija.
borx je napisao/la:Ovaj forum je sjajan, zaista, ali citajuci ga, zaista mi je zasmetalo to sto svaki put kada bi neko spomenuo nesto sto drugi forumasi ne koriste, to odmah bude izbaceno kao mogucnost. Nasao sam i postove da dosta ljudi koristi te silikonske na kojima inace pise da su od prirodnog materijala i biorazgradivi. E sad, da li je bolje da zec jede drvene pelete? Slazem se da je u redu da ih gricka (drvo uopsteno) zbog zuba, ali ne vidim ni da je dobro da se drvo nadje u stomaku kunica... Plus sto niko od nas ne zna da li se kod proizvodnje peleta ipak koristi malo nekog vezivnog agensa, a da ne pricamo da ukoliko su pravljeni od piljevine nekih cetinara, mogu da budu i opasni su odredjene vrste cetinarskog drveta otrovne za kunice. Sada ce neko reci "toliko ljudi koristi pelete i niti jednom kunicu nije bilo nista od njih", ali nisam cuo ni da je od ovih silikonskih granula bilo nesto. Uostalom, Trixie je renomirani proizvodjac opreme za kucne ljubimce i ne verujem da bi nacrtao kunica na necemu sto nije za kunice. I da, zec mi jeste na prvom mestu, bas zato ovo i pitam. Zao mi je sto ljudi nisu spremni da diskutuju, nego odmah BUM i kraj...
dosta sam ja ovde, samo sto nisam bio aktivan u temama, a forum sam precesljao uzduz i naopako pa bas zato to i govorim...Trebao bi biti ovdje ipak malo duze pa nebi ovo gore rekao iz prve recenice.
dHarma je napisao/la:Koristila sam ja silikon i to jedan duzi period.. cini mi se da sam bas isti kao ti koristila..
Jeste super, upija sve, ne lepi se za sape, ne smrdi..
Znam da nema neke prasine ali nakon nekog vremena je Spajku krenuo da smeta i da mu iz cista mira bude mokar nosic.. I ako nikad nije jeo silikon plasila sam se da jednog dana ne odluci da proba.. A to definitivno ne bi dobro doslo i ko zna sta sve bi moglo da se zakomplikuje..
Presla sam na drvene palete i iskreno isto je kao silikon, super upijaju, ne lepe se, ne smrdi i jos ne moram da se plasim da li ce to da pojede i da li ce mu iziritirati disajne puteve..
To je moje misljenje i def ne zalim
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.