Beograd - Udomljuje se Munja, ponovo nakon 4 godine-UDOMLJEN

Ovdje možete pronaći sve teme sa sretno udomljenim kunićima:)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

Beograd - Udomljuje se Munja, ponovo nakon 4 godine-UDOMLJEN

PostPostao/la Klio » sub pro 05, 2009 20:11 pm

.
.
.
.
TEMA JE NAKON SKORO CETIRI GODINE OTVORENA PONOVO, ZADNJI POSTOVI SU NA CETVRTOJ STRANI....

mislim da svi oni koji su imali bebe i morali ih dati znaju kako se sada osecam... Do sinoc sam bila uverena da cu ga ostaviti sebi, jer prosto je neverovatan i uvukao mi se pod kozu jos dok je bio slepa bebica, svojim karakterom, vedrinom i radoznaloscu. A ono sto je najlepse kod njega mazi se kao lud. Na ledjima i svakako. Obozavam ga, ali je u ovoj situaciji suludo ostaviti em jos jednog muskica (konacno mi je doprlo do mozga) em bebu kojoj treba paznja i ljubav jer je prevremena odvojena od majke.
Znate sve.
Njegove slikice trenutno ne mogu staviti, molila bih dHarmu ako ima jos koju kod sebe, ali evo ovih koje je vec postavila ranije. On je onaj skroz beo. Mislim da je hermelincic. Otac mu je hermelin a lici skroz na tatu.

Maleni je veliki sada ali jako lagan i ima pufnastu dlakicu.
Ne mogu vise da pisem evo linka sa slikama http://zecovi.net/forum/viewtopic.php?f ... &start=120

Dakle, zna se ko ce moc ida ga uzme da ne tupim ovde previse, i pozeljno bi bilo sto pre dok jos imam snage da ga dam. Sa Bibom sam se mucila dugo i posto ga dugo niko nije uzeo vise nisam ni mogla da ga dam jer bih otkinula parce srca.
Tako je i sa Munjom.
Deckic, beo skroz, male uhice, rodjen 30.10. bio sa mamom 33 dana, i to je to. Zdrav, veseo mazan i jos mnogo sto sta sto ne mogu sada pisati jer cu onda samu sebe pokolebati :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
Zadnja izmjena: Klio; pon stu 11, 2013 21:15 pm; ukupno mijenjano 12 put/a.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

Re: Udomljuje se Munja...

PostPostao/la altan » sub pro 05, 2009 20:16 pm

Drz se draga..znas da tako mora bit..naci ce se vec netko tko ce lijepo brinut o njemu :)
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » ned pro 06, 2009 0:10 am

Ne brini Klio, ne damo mi munju bilo kome :wink:

Evo male lepote, uglavnom u pozama spavanja ili pospan.. :blush:

slika

slika

slika

slika

slika

I par "normalnih" :P

slika

slika

Secer mali, samo da nam ne ode negde daleko :zeko3: :zeko3: :zeko3:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » ned pro 06, 2009 0:21 am

Jooooooooooooj, nije mi trebalo ovo da gledam....vec se kajeeeeeeeeeeeeem :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: Necu pratit vise ovaj oglas, tj.bolje saljite na pm, poludet cu ovako.
Inace od kada je tu nova bebe i ceo haos oko druge okotnje, ja nemam vremena ni za sta jer je sve u haosu, pa tako ni malene ne mezim puno... Tj. pustim ih jednom dnevno da se istrce sa Krckom i to je sve.
Cim ponovo bude olabavljena situracija sa vremenom, ja ga necu moci dati, tako da ako neko hoce i privremeno da ga uzme, a da je sa foruma, moze... i ako ga budem trazila nazad nemoj da mi ga vracate.
Razum i srce se bore, a ja bas nisam pametna kada su zecovi u pitanju tako da je razum vec na pocetku u zaostatku :sad: :sad:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » ned pro 06, 2009 0:27 am

Klio je napisao/la:... tako da ako neko hoce i privremeno da ga uzme, a da je sa foruma, moze...

Mislim da ovo ne bi bilo lose.. ipak je kod Klio opsti haos..
Ako bilo ko moze da bude privremeni udomitelj bilo bi super.. :)
a i malo da skinemo pritisak sa Klio.. ja bih licno pooolluudellaa :lud: da sam na njenom mestu.. :blush:

If tears could build a stairway, and memories a lane. I'd walk right up to heaven and bring you home again.
dHarma
Super Zek
Super Zek

Re: Udomljuje se Munja... Beograd

PostPostao/la Anek » ned pro 06, 2009 10:51 am

pokusat cu nesto.. i kolko je on sad tocno star? :zeko8:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la dHarma » ned pro 06, 2009 14:22 pm

Ima mesec dana i 1o, 15 dana.. bebce je jos :zeko8:

dHarma
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la zeko Simba » ned pro 06, 2009 14:58 pm

Imati bebice je najdivnije iskustvo, ali radi udomljavanja kada narastu i najbolnije koje može biti. Znaš da se moraš rastati od njih i najbolje što možeš učiniti je da nađeš dobre udomitelje, a sigurna sam da to hoćeš. Naposljetku, ta mala divna stvorenja veselo skakuću po tvom stanu zahvaljujući tebi. Znamo kako bi završili da ih nisi prisvojila :) budi ponosna na sebe
43 i 23
zeko Simba
Moderator
Moderator

PostPostao/la Klio » pon pro 07, 2009 1:51 am

Imam neku ideju za malenog blizu, javljam cim pre dobijem informaciju da li je sigurno.
Inace vise nije hitno udomljavanje pa mozemo polako planirati cak i Zagreb ako treba.
Mada zao mi ga je jadnicka, navikao da se puno mazi i da trzi po kuci, a kada ga pustim sa mamo ona ga juri i lize i napada u isto vreme, sa Krckom kod mene u sobi pravi haos po krevetu a toliko je sicusan da ne mogu spreciti da se popne (prava je Munja, ima mu potpuno odgovara, brz, hitar i spretan :D ).
Danas javljam sta se zbiva.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » pon pro 07, 2009 1:53 am

Inace munja ima 36 dana. Rodjen kao sto napisah 30.10.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Anek » pon pro 07, 2009 8:20 am

Ja sam prosljedila pricu o malenome prijatelju koji ima djevojku u Bgu i zamolila ga da ona proslijedi prijateljima...pa mozda se nade netko :blush:
slika
Anek
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la tinka » pon pro 07, 2009 8:31 am

ajme koja preslatka bebica... :zeko8:
tinka
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Klio » pon pro 07, 2009 9:40 am

Da dodam jos, Munja ide sa malim kavezom koji je dovoljan za pocetak... Moram ga samo uzeti od Milice.
Moja kuma koja ne voli krznene zivotinje, tj.ima fobiju, ima sina od 15 god koji obozava i vezao se za Munju. Trenutno je "obradjujemo"pa se nadam da ce biti nesto od toga.
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Klio » uto pro 15, 2009 13:02 pm

Uh Munja nasao svoj novi dom, samo ga ja jos ne mogu dati jer je bolestan. I kako je krenulo, posto mi se uvlaci u kozu, jooooooooj, svi su izgledi da cu se predomisliti...bas sam grozna. Evo gledam ga kako spava, bebica malena preeeedivan je. Odaziva se na ime. Odmah dodje, naucio je na wc i u kavezu samo piska u wc-u. Dobro kuglice mu omanu svuda, sve manje, nekada mu omane da se popiski i na fotelju ali opet malo jer ipak je on bebica. Dakle savrsen.
I nije ratoboran i teritorijalan kao ova moja dvojica. :zeko5:
slika slika slika
Klio
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la Kunić Leopold » uto pro 15, 2009 13:11 pm

Super! Drago mi je da je našao dom!
Kunić Leopold
Super Zek
Super Zek

Sljedeća