Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
Sindenis je napisao/la:A ja sam mislila da sam jedina na ovom forumu koja ima agresivnog kunica
Sindenis je napisao/la:A ja sam mislila da sam jedina na ovom forumu koja ima agresivnog kunica
mala_zečica je napisao/la: pofukala mu glavu...
mala_zečica je napisao/la:imam jedno pitanjce, ciji savjet mi pomogne vodim ga na cugu![]()
pošto smo napokon 100% sigurni da je Nalla cura, odlucili smo ju opet spojit s Bubom
(odvojena je zbog pomisli da je decko jer ga je konstantno napadala i grizla)
i tako ja sad išla cistit kavez i pustila ih oboje van...eto, metlu napokon ne napada (napravila sam kao onaj Cesar sa pesekima, jednostavno sam ispružila ruku kada sam vidla da se sprema napast metlu, i rekla odlucno i smireno NE, i upalilo je, sad ju samo gleda iz daleka) al napada Bubu
on je siroce smiren, zaigran, spreman na maženje a ta mala divljakinja bi se štancala (još je "maloljetna" pa ju nemremo sterilizirat) nateravala ga je po cijelom hodniku, pocupala mu pol krzna, pofukala mu glavu i bog te pito kaj sve ne
nisam ih razdvajala jer sam skužila da se par puta obranio, ali žao mi ga je gledat tako je*en*g... vecinu vremena se skrivo jer on nije tip zeca koji ce se branit, toliko sam ga razmazila da je postao tetkica
ima ko kaj za rec? kak da ju smirim? da ih jednostavno pustim? strah me kaj bu bilo... heeeelp!!!
ars je napisao/la:mala_zečica je napisao/la:imam jedno pitanjce, ciji savjet mi pomogne vodim ga na cugu![]()
pošto smo napokon 100% sigurni da je Nalla cura, odlucili smo ju opet spojit s Bubom
i tako ja sad išla cistit kavez i pustila ih oboje van...eto, metlu napokon ne napada (napravila sam kao onaj Cesar sa pesekima, jednostavno sam ispružila ruku kada sam vidla da se sprema napast metlu, i rekla odlucno i smireno NE, i upalilo je, sad ju samo gleda iz daleka) al napada Bubu
on je siroce smiren, zaigran, spreman na maženje a ta mala divljakinja bi se štancala (još je "maloljetna" pa ju nemremo sterilizirat) nateravala ga je po cijelom hodniku, pocupala mu pol krzna, pofukala mu glavu i bog te pito kaj sve ne
nisam ih razdvajala jer sam skužila da se par puta obranio, ali žao mi ga je gledat tako je*en*g... vecinu vremena se skrivo jer on nije tip zeca koji ce se branit, toliko sam ga razmazila da je postao tetkica
ima ko kaj za rec? kak da ju smirim? da ih jednostavno pustim? strah me kaj bu bilo... heeeelp!!!
a odvoji dok ne postane punoljetna za sterilizaciju. neće ići drugačije...
Sindenis je napisao/la:aha, to je izvan kaveza.
ja mislila da mu unutar kaveza pokusavas kupit kuglice u wc - sto bih recimo ja zheljela ali moj je opak po pitanju svog kaveza pa ja tamo ni ne guram ruku dok on nije u transporteru.
mala_zečica je napisao/la:ars je napisao/la:mala_zečica je napisao/la:imam jedno pitanjce, ciji savjet mi pomogne vodim ga na cugu![]()
a odvoji dok ne postane punoljetna za sterilizaciju. neće ići drugačije...
ona ni sama ne zna kaj oce, cas ga naterava, cas mu gura glavubudem ih probala opet danas skupa pustit, ak se ne smiri morat ce se gledat prek rešetkica...
mmmmmm je napisao/la:Meni to liči na uspostavljanje dominacije, mala ocito zeli biti glavnaAli morat ces ih pripazit dok se neskompaju, ja ih nebi odvajala dok nema ranica, ugriza i slično...
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.