AGRESIVNI KUNIC - ŠTO NAPRAVITI

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: AGRESIVNI KUNIC - ŠTO NAPRAVITI

PostPostao/la Sindenis » ned vel 06, 2011 22:08 pm

Moj ne stane da bi rezao vec direktno skace i grize. Rukom prema njemu i ode ti prst, zila na zapescu i sl....

Nemrem ga na taj nacin pomaziti. Eventualno kad je u kavezu pa polako rukom prema njemu ako spusti glavicu pomazim, ako ne, udaljim se. Danas je opet krenuo napast mene bez razloga dok sam spremala stol u dnevnoj. A cijeli dan ga mazim i tepam mu...
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Mary » pon vel 07, 2011 7:40 am

moj twito me u zadnje vreme ozbiljno napada dok cistim kuglice :zekoo10: zaleti se i udara u moju nogu , skace , grize mi pantalone ... nekad i ruku ako uspe .. al onda ja imam napad ljubavi prema njemu i gnjaviiiim ga 15 minuta i dobro ga umorim i onda spava 5 sati :zekoo3: al zato imam rane i ogrebotine po rukama strashneeee.
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Sindenis » pon vel 07, 2011 14:48 pm

A ja sam mislila da sam jedina na ovom forumu koja ima agresivnog kunica :P
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la bunnyema » pon vel 07, 2011 15:23 pm

Moja ruckica samo svira i gricka kad joj nestane isnpiracije za siranje..
slikaslika
22 roochack.com
bunnyema
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Mary » pon vel 07, 2011 15:55 pm

Sindenis je napisao/la:A ja sam mislila da sam jedina na ovom forumu koja ima agresivnog kunica :P

Ne sad , bez zezanja . Imam par veoma ozbiljnih ujeda od strane doticnog Twita , i to sve zbog kuglica ... Zadnjih nedelju dana ga uvek prvo zatvorim pa cistim kuglice ... Inace me opasno napada ... Prvo je metlicu napadao , sad mene ...
Mary
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Sindenis » pon vel 07, 2011 21:11 pm

aha, to je izvan kaveza.

ja mislila da mu unutar kaveza pokusavas kupit kuglice u wc - sto bih recimo ja zheljela ali moj je opak po pitanju svog kaveza pa ja tamo ni ne guram ruku dok on nije u transporteru.
slika
Sindenis
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la siga » uto vel 08, 2011 21:03 pm

Sindenis je napisao/la:A ja sam mislila da sam jedina na ovom forumu koja ima agresivnog kunica :P

Luna je na početku bila sirota jako agresivna. Ali jako. Prvi put sam čula da kunić reži. Napadala nas je i kada smo joj davali hranu. Ali napadala je samo ako nije uspjela pobjeći. Bijeg joj je bio draža opcija :sad:
Ali ona je imala takav život, i ni dan danas nije skroz pitoma. Zapravo nije agresivan kunić samo je razvila takvu reakciju na druga bića. Srce me boli svaki put kada vidim kolika je ona zapravo maza, ali jednostavno ono pravo prase je trebalo razviti dok je bila beba.

Bitno da se voli sa svojim Tavom. Evo je upravo ga ljubi :zekoo11:

@Mary: taj tvoj je samo svadljiv jer nije po njegovom. On se potrudio oko kuglica a ti se usudiš po tome dirati. Car.
siga
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mala_zečica » sri kol 10, 2011 23:03 pm

imam jedno pitanjce, ciji savjet mi pomogne vodim ga na cugu :D
pošto smo napokon 100% sigurni da je Nalla cura, odlucili smo ju opet spojit s Bubom
(odvojena je zbog pomisli da je decko jer ga je konstantno napadala i grizla)
i tako ja sad išla cistit kavez i pustila ih oboje van...eto, metlu napokon ne napada (napravila sam kao onaj Cesar sa pesekima, jednostavno sam ispružila ruku kada sam vidla da se sprema napast metlu, i rekla odlucno i smireno NE, i upalilo je, sad ju samo gleda iz daleka :D ) al napada Bubu :sad: on je siroce smiren, zaigran, spreman na maženje a ta mala divljakinja bi se štancala (još je "maloljetna" pa ju nemremo sterilizirat) nateravala ga je po cijelom hodniku, pocupala mu pol krzna, pofukala mu glavu i bog te pito kaj sve ne :lud: nisam ih razdvajala jer sam skužila da se par puta obranio, ali žao mi ga je gledat tako je*en*g... vecinu vremena se skrivo jer on nije tip zeca koji ce se branit, toliko sam ga razmazila da je postao tetkica :hm: ima ko kaj za rec? kak da ju smirim? da ih jednostavno pustim? strah me kaj bu bilo... heeeelp!!!
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la sanjita » sri kol 10, 2011 23:24 pm

mala_zečica je napisao/la: pofukala mu glavu...

;D ;D ;D
oprosti molim te,morala sam ;D
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la littlebunny » sri kol 10, 2011 23:30 pm

neznam baš koliko je ovo pametno što ću reć,al ja bi ih pustila.ako je ona toliko teritorijalna,to se nemože promijeniti :mellow:
Roxie
littlebunny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ars » čet kol 11, 2011 8:58 am

mala_zečica je napisao/la:imam jedno pitanjce, ciji savjet mi pomogne vodim ga na cugu :D
pošto smo napokon 100% sigurni da je Nalla cura, odlucili smo ju opet spojit s Bubom
i tako ja sad išla cistit kavez i pustila ih oboje van...eto, metlu napokon ne napada (napravila sam kao onaj Cesar sa pesekima, jednostavno sam ispružila ruku kada sam vidla da se sprema napast metlu, i rekla odlucno i smireno NE, i upalilo je, sad ju samo gleda iz daleka :D ) al napada Bubu :sad: on je siroce smiren, zaigran, spreman na maženje a ta mala divljakinja bi se štancala (još je "maloljetna" pa ju nemremo sterilizirat) nateravala ga je po cijelom hodniku, pocupala mu pol krzna, pofukala mu glavu i bog te pito kaj sve ne :lud: nisam ih razdvajala jer sam skužila da se par puta obranio, ali žao mi ga je gledat tako je*en*g... vecinu vremena se skrivo jer on nije tip zeca koji ce se branit, toliko sam ga razmazila da je postao tetkica :hm: ima ko kaj za rec? kak da ju smirim? da ih jednostavno pustim? strah me kaj bu bilo... heeeelp!!!

a odvoji dok ne postane punoljetna za sterilizaciju. neće ići drugačije...
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mala_zečica » čet kol 11, 2011 9:12 am

ars je napisao/la:
mala_zečica je napisao/la:imam jedno pitanjce, ciji savjet mi pomogne vodim ga na cugu :D

ona ni sama ne zna kaj oce, cas ga naterava, cas mu gura glavu :rolleyes: budem ih probala opet danas skupa pustit, ak se ne smiri morat ce se gledat prek rešetkica...
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Markic » čet kol 11, 2011 13:04 pm

Sindenis je napisao/la:aha, to je izvan kaveza.

ja mislila da mu unutar kaveza pokusavas kupit kuglice u wc - sto bih recimo ja zheljela ali moj je opak po pitanju svog kaveza pa ja tamo ni ne guram ruku dok on nije u transporteru.

u transporteru?!?

oprosti, ali morao sam ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Ako se radi o našem Hugu, onda fakat moram crknut od smijeha ;D ;D ;D

nakon skoro 4 mjeseca, definitivno mogu reći da mu nešto nije odgovaralo kod tebe i to 100%.
Hugo je dobar, mazan, umiljat i preplašen zeko. Sada straha više nema nikakvog, ali ovo da ga treba zatvarati u transposter dok mu se skupljaju kuglice je onak LOL.

Žao mi je da je uopće bio kod tebe, jer je očito da to vrijeme boravka kod tebe je bio nesretan i nezadovoljan.
:lud:
Markic
Zečić
Zečić

PostPostao/la Anby » čet kol 11, 2011 15:30 pm

mala_zečica je napisao/la:
ars je napisao/la:

ona ni sama ne zna kaj oce, cas ga naterava, cas mu gura glavu :rolleyes: budem ih probala opet danas skupa pustit, ak se ne smiri morat ce se gledat prek rešetkica...

Meni to liči na uspostavljanje dominacije, mala ocito zeli biti glavna :D Ali morat ces ih pripazit dok se neskompaju, ja ih nebi odvajala dok nema ranica, ugriza i slično...
Anby
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la mala_zečica » čet kol 11, 2011 16:22 pm

mmmmmm je napisao/la:Meni to liči na uspostavljanje dominacije, mala ocito zeli biti glavna :D Ali morat ces ih pripazit dok se neskompaju, ja ih nebi odvajala dok nema ranica, ugriza i slično...

bilo je prije ranica, i to 2 poštene na boku.. kada sam skužila da neš ne štima s bubom otišli smo do veta, mislila sam da je bolestan jer mi je izgledao mršavo. kilaža je bila ista, ali smo pronašli ugrize. od stresa mu se krzno stanjilo, postalo grublje i izgubilo sjaj. izgledao je ko barbika koju sam ja ošišala xD . nakon par dana odvojenosti živnuo je i vratio se u normalu.
slikaslikaslikaslika
mala_zečica
Super Zek
Super Zek

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan