kako nauciti zeku da se odaziva na ime

Kao i sva druga živa bića i kunići imaju potrebu za komuniciranjem. Što vam vaš kunić želi reći?

Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

Re: kako nauciti zeku da se odaziva na ime

PostPostao/la malisa.simba » pon vel 04, 2013 15:45 pm

mislim da većina njih dolazi na zvuk vrećice :P moj ujutro, kada mu je inače omiljeno vrijeme za maženje, dođe na poziv na krevet s tim da ga zovnem i pokažem na krevet i napravim mu mjesta, on se prvo popne na zadnje nogice da vidi gdje sam i onda skoči. Naravno ponekad i kad čuje da ga zovem i zovem digne glavicu, pogleda i okrene mi guzu. E onda zašuškam vrećicom sa brusnicama pa opet dotrči :D
malisa.simba
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Lori7 » pon vel 04, 2013 21:06 pm

malisa.simba je napisao/la:mislim da većina njih dolazi na zvuk vrećice :P moj ujutro, kada mu je inače omiljeno vrijeme za maženje, dođe na poziv na krevet s tim da ga zovnem i pokažem na krevet i napravim mu mjesta, on se prvo popne na zadnje nogice da vidi gdje sam i onda skoči. Naravno ponekad i kad čuje da ga zovem i zovem digne glavicu, pogleda i okrene mi guzu. E onda zašuškam vrećicom sa brusnicama pa opet dotrči :D

:zeko1: :zeko3: :zeko3:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la dollypony » čet vel 07, 2013 11:27 am

i moje iskustvo je takvo, da se odazovu kad njihovim debelim guzicama pase... :cool:
Mila se vecini nas slabo odaziva na ime, ali tati, koji je zaduzen da joj daje poslastice, svaki put dolece cim je zovne...na prvo vikanje se ukoci, na drugo dize usi, a na trece je vec kod njega, otima specijalitet dana :rolleyes:
slika Mila slika
dollypony
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lori7 » pet vel 08, 2013 14:26 pm

dollypony je napisao/la:i moje iskustvo je takvo, da se odazovu kad njihovim debelim guzicama pase... :cool:
Mila se vecini nas slabo odaziva na ime, ali tati, koji je zaduzen da joj daje poslastice, svaki put dolece cim je zovne...na prvo vikanje se ukoci, na drugo dize usi, a na trece je vec kod njega, otima specijalitet dana :rolleyes:

mudrica mala ;D
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Viski » čet vel 21, 2013 19:57 pm

Moj Viski je kod mene 2 mjeseca i odaziva se kad ga zanima zasto ga zovem. Ako recimo spava u nekom cosku ili se izlezava onda ga mogu zvat do sutra , al ak je u pokretu uvijek dode :D Jednostavno se navikao jer moja majka u svako doba dana zeli znat gdje je, pa ga stalno zove :D Ocito se zbog toga navikao :)
slika
Viski , moje malo klupko radosti <3

slika
Viski
Zečić
Zečić

PostPostao/la Lori7 » čet vel 21, 2013 20:33 pm

hehe ;D svi naši čupavci imaju te fore, kad se oni namjeste nema šanse da se pokrenu kad se nama prohtije :cool:
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la zipenzim » ned ožu 10, 2013 15:06 pm

moj se ne odaziva na ime al uopće ali ako mu pokažem dlan, tj. spustim ruku dođe odmah zato što nekad ima u njemu nagradu nekad ne pa svaki put provjerava
zipenzim
Kunić
Kunić

PostPostao/la Lori7 » ned ožu 10, 2013 16:23 pm

a sve su to mudrice male, nedaju se oni samo tako kad se nama pohoće :cool: ;D
zecoljubac sa 5 čupavaca
Lori7
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la lorena105 » pet ožu 29, 2013 9:22 am

lucycandy je napisao/la:drag i tako dalje i često vidim: "čak se i odazivao na ime" ali dobro.. nije ništa hitno :huh: :huh:

što si s time htjela reći? :huh:
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la ars » pet ožu 29, 2013 14:05 pm

Ma to je spam, prijavila sam. Pojave se povremenu na forumu, u potpisu imaju linkove stranica koje reklamiraju, a kao post kopiraju dio posta od ranije (pogledaj prvu stranicu, ovo je do pola kopirani post osobe koja je pokrenula ovu temu :wink: )
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la lorena105 » pet ožu 29, 2013 16:31 pm

ars je napisao/la:Ma to je spam, prijavila sam. Pojave se povremenu na forumu, u potpisu imaju linkove stranica koje reklamiraju, a kao post kopiraju dio posta od ranije (pogledaj prvu stranicu, ovo je do pola kopirani post osobe koja je pokrenula ovu temu :wink: )

ok hvala i misla sam da je spam, ali nisam bila sigurna, pa nisam htjela krivo optužit :wink:
vlasnica 5 malih zlata <33
lorena105
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Ponašanje i društveni život kunića

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan