Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica
malisa.simba je napisao/la:mislim da većina njih dolazi na zvuk vrećicemoj ujutro, kada mu je inače omiljeno vrijeme za maženje, dođe na poziv na krevet s tim da ga zovnem i pokažem na krevet i napravim mu mjesta, on se prvo popne na zadnje nogice da vidi gdje sam i onda skoči. Naravno ponekad i kad čuje da ga zovem i zovem digne glavicu, pogleda i okrene mi guzu. E onda zašuškam vrećicom sa brusnicama pa opet dotrči
dollypony je napisao/la:i moje iskustvo je takvo, da se odazovu kad njihovim debelim guzicama pase...![]()
Mila se vecini nas slabo odaziva na ime, ali tati, koji je zaduzen da joj daje poslastice, svaki put dolece cim je zovne...na prvo vikanje se ukoci, na drugo dize usi, a na trece je vec kod njega, otima specijalitet dana
lucycandy je napisao/la:drag i tako dalje i često vidim: "čak se i odazivao na ime" ali dobro.. nije ništa hitno![]()
![]()
ars je napisao/la:Ma to je spam, prijavila sam. Pojave se povremenu na forumu, u potpisu imaju linkove stranica koje reklamiraju, a kao post kopiraju dio posta od ranije (pogledaj prvu stranicu, ovo je do pola kopirani post osobe koja je pokrenula ovu temu)
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.