puckanje kostiju

Razmišljate o kupnji kunića ili ste ga tek dobili? Ovo je pravo mjesto na kojem ćete dobiti sve odgovore na vaša pitanja:)

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela

Re: puckanje kostiju

PostPostao/la Flekicaaa » ned kol 14, 2011 10:29 am

sanjita je napisao/la:Onda to rijesite preko pm-ova vas dvije.

nema potrebe,jednostavno ću je izbjegavati,al nećemo sada skrećati s teme,jer ovoj curi i njenoj zekici je potrebna pomoć :)
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » ned kol 14, 2011 10:30 am

Ja sam reagirala jer se radi o osobi koja na svakoj trećoj temi ima neki tako pametan savjet, npr. onaj da se zeca pošalje poštom.
Takve dezinformacije mogu naštetiti vlasnicima, još će netko zbilja misliti da zečevi pucketaju dok hodaju ;D
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Flekicaaa » ned kol 14, 2011 10:33 am

ars je napisao/la:Ja sam reagirala jer se radi o osobi koja na svakoj trećoj temi ima neki tako pametan savjet, npr. onaj da se zeca pošalje poštom.
Takve dezinformacije mogu naštetiti vlasnicima, još će netko zbilja misliti da zečevi pucketaju dok hodaju ;D

na to sam i ja mislila.. :wub: i uvijek meni nešto pametuje u stilu,flekica nije tako,već ovako .. :wub: klooonovi napadaaju.. ;D
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » ned kol 14, 2011 10:34 am

Flekicaaa je napisao/la:
ars je napisao/la:Ja sam reagirala jer se radi o osobi koja na svakoj trećoj temi ima neki tako pametan savjet, npr. onaj da se zeca pošalje poštom.

na to sam i ja mislila.. :wub: i uvijek meni nešto pametuje u stilu,flekica nije tako,već ovako .. :wub: klooonovi napadaaju.. ;D

ma dobro, ako imate šta osobno za riješiti, to riješite preko pm-a, slažem se sa sanjitom tu. :wink:

zaspemali smo :dragonn-ccc-e:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Flekicaaa » ned kol 14, 2011 10:36 am

nemamo niš riješit,al to više na stranu!
uglavnom,čekamo odgovor od ove cure,(stvarno smo spamali...) :zekoo9:
Flekicaaa
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la sanjita » ned kol 14, 2011 10:38 am

Ma ok,zato se komentira da se vidi da to nije tako :)...ne smeta mi kad se dobije "packa" od nekog malo iskusnijeg i tko je vise ovdje i zna cega se sve nagledao i sta su sve ljudi znali pisati..al kad tako reagira netko tko je otprilike u isto vrijeme dosao na forum kao njih dvije sto su....dobro ovo sa postom je eto bilo tako kako je,nadam se da je naucila nesto iz toga mada bi to trebala biti zadnja stvar koja bi uopce trebala pasti napamet ali eto :) ne razmisljamo svi isto.

Nackafacka to se desava samo kad se krece jel? i uvijek se cuje?
slika
sanjita
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la littlebunny » ned kol 14, 2011 12:07 pm

točno kako je Flekica rekla nemamo šta rješavati.No ipak mislim da me se ne treba napadati zbog "gluposti" jer sam stvarno čula za takvu situaciju,a nisam mislila kako je Ars rekla da su "kunići poznati po tome".Ars i Flekica,ja se ispričavam ako sam povrijedila nečije "osjećaje" al krivo ste me razumjeli,u potpunosti.Ovo je moja zadnja što se tiče ove teme,Hvala! :zeko3:
Roxie
littlebunny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la Jura » ned kol 14, 2011 13:01 pm

chick fight! chick fight! ...on rabbit forum!? ;D
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la s@ki » pon kol 15, 2011 9:35 am

jura... ja sam ispekao kokice, pridruži se, izgleda da smo jedini muški ovdje :P
s@ki
Zečić
Zečić

PostPostao/la Jura » pon kol 15, 2011 9:51 am

čekaj samo da vidiš kad se sad na nas okome :D
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la littlebunny » pon kol 15, 2011 13:12 pm

ars je napisao/la:
littlebunny je napisao/la:čula sam da zekama znaju pucketati kosti.mislim da je to bezazleno,tj.da nije ništa opasno

ma da, to je baš nešto po čemu su kunići poznati pa si mogla čut da je to uobičajeno. littlebunny, aj nemoj spamati i pričati gluposti :rolleyes:

Ja ne govorim gluposti ja sam samo izrazila svoje mišljenje.I ja imam pravo pricati koliko god zelim,ne moze mi to nitko zabraniti na ovom forumu. :belj:
Roxie
littlebunny
Zekonja
Zekonja

PostPostao/la s@ki » pon kol 15, 2011 14:28 pm

osim admina i moderatora koji ti mogu spičit ban zbog spamma ili nepoštivanja pravila nekih itd ? :P
s@ki
Zečić
Zečić

PostPostao/la nackafacka98 » sub ruj 10, 2011 14:36 pm

ars je napisao/la:Loli pucketa lijevo rame kad ju dignem, al onako kao što čovjeku neki zglobovi pucketaju. Nisam to pripisala ničem relevantnom, tak je otkad je došla... Jel se kreće normalno ili išta drugo čudno primjećuješ?

Izvinjavam se sto nisam odgovarala,bila sam na moru. Ne, nista drugo nisam primetila,za sada je zekan ok.Mozda sam samo cula skrgutanje zubicima ili tako nesto,ali sve je ok :) hvala na pomoci
nackafacka98
Kunić
Kunić

PostPostao/la littlebunny » sub ruj 10, 2011 18:22 pm

drago mi je da je dobro.. :)
Roxie
littlebunny
Zekonja
Zekonja

Prethodna

Natrag na Zecovi za početnike