sanjita je napisao/la:Onda to rijesite preko pm-ova vas dvije.
nema potrebe,jednostavno ću je izbjegavati,al nećemo sada skrećati s teme,jer ovoj curi i njenoj zekici je potrebna pomoć

Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
sanjita je napisao/la:Onda to rijesite preko pm-ova vas dvije.
ars je napisao/la:Ja sam reagirala jer se radi o osobi koja na svakoj trećoj temi ima neki tako pametan savjet, npr. onaj da se zeca pošalje poštom.
Takve dezinformacije mogu naštetiti vlasnicima, još će netko zbilja misliti da zečevi pucketaju dok hodaju
Flekicaaa je napisao/la:ars je napisao/la:Ja sam reagirala jer se radi o osobi koja na svakoj trećoj temi ima neki tako pametan savjet, npr. onaj da se zeca pošalje poštom.
Takve dezinformacije mogu naštetiti vlasnicima, još će netko zbilja misliti da zečevi pucketaju dok hodaju
na to sam i ja mislila..i uvijek meni nešto pametuje u stilu,flekica nije tako,već ovako ..
klooonovi napadaaju..
ars je napisao/la:littlebunny je napisao/la:čula sam da zekama znaju pucketati kosti.mislim da je to bezazleno,tj.da nije ništa opasno
ma da, to je baš nešto po čemu su kunići poznati pa si mogla čut da je to uobičajeno. littlebunny, aj nemoj spamati i pričati gluposti
ars je napisao/la:Loli pucketa lijevo rame kad ju dignem, al onako kao što čovjeku neki zglobovi pucketaju. Nisam to pripisala ničem relevantnom, tak je otkad je došla... Jel se kreće normalno ili išta drugo čudno primjećuješ?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.