zimbo je napisao/la:znaci tek nakon 2 mjeseca mogu zeca doma? frend mi ima leglo,htio mi ga dat odm cim pocnu po gajbi ici.
Obavezno ne prije 2 mjeseca...Oni će naravno izlaziti van gnijezda prije,ali su premali da ih se odvoji od mame..
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
zimbo je napisao/la:znaci tek nakon 2 mjeseca mogu zeca doma? frend mi ima leglo,htio mi ga dat odm cim pocnu po gajbi ici.

)

ivana jožić je napisao/la:Moje seke bile su oko 4 mjeseca kad su stigle kod mene i moram priznat da hvala dragom Bogu do sada nisu bile bolesne osim curenja nosića za koje sam ja kriva jer pala je rosa a bile su vani. nadam se da će tako i ostat. godina dana je prošla i curke su super. Mališa iako je kratko kod mene imao je tri mjeseca i on je zdrav i vesel. Možda su takvi jer su od ljudi koje se bave uzgojem zekana a ne iz trgovine.

Kiara je napisao/la:ivana jožić je napisao/la:Moje seke bile su oko 4 mjeseca kad su stigle kod mene i moram priznat da hvala dragom Bogu do sada nisu bile bolesne osim curenja nosića za koje sam ja kriva jer pala je rosa a bile su vani. nadam se da će tako i ostat. godina dana je prošla i curke su super. Mališa iako je kratko kod mene imao je tri mjeseca i on je zdrav i vesel. Možda su takvi jer su od ljudi koje se bave uzgojem zekana a ne iz trgovine.
A kako oni iz trgovine zapravo dođu u trgovinu ako ne od uzgajivača?

). Uglavnom - nadam se da će sa mališom bit sve u redu, jer nisam znala 

sanjita je napisao/la:Da nista drugo osim kupovne suhe hrane dok je mali i sijena,sijeno im je najbitnije u prehrani.Imas ga za kupiti ili mozes nabaviti od nekoga sa sela domaceg.
. Samo me zanima koliko oni vode trebaju piti po danu? Jer ga još uvijek nisam vidjela kako pije vodu 

dHarma je napisao/la:U cemu mu dajes vodu?
Ako si mu stavila pojilicu mozda ne zna da je korisiti pa moras da mu pokazes..![]()
Ja sam mom dok je jos bio mali drzala posudu i pojilicu jer nisam bila sigurna iz cega zna da pije..

i to nije prvi put da kod njih vidim taj prizor... naime, oni očito imaju problema sa tim da ne znaju odvajat kuniće do određene dobi pa im se stalno kote tj još gore ne znaju niti koliko su stari... i tako ja krenem u raspravu jer me iživcirala takva neupućenost i neznanje kod ljudi koji rade u pet shopu...da bi na kraju došli do toga da uzgajivači njima šalju premlade kuniće, koji nisu ni blizu 8 tjedana sa mamom bili i da time krše zakon...i onda ona opet na to meni odgovara pa oni se mogu odvojit čim prohodaju i počnu samostalno jesti sa 3 tjedna!!!!!
ako tada nisam skoro dobila slom živaca onda neću nikad
fala bogu tu je bio moj dragi kojem je već bilo neugodno slušat to sve pa me zaustavio... ali nevjerojatno kako ljudi nemau pojma 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.