zimbo je napisao/la:znaci tek nakon 2 mjeseca mogu zeca doma? frend mi ima leglo,htio mi ga dat odm cim pocnu po gajbi ici.
Obavezno ne prije 2 mjeseca...Oni će naravno izlaziti van gnijezda prije,ali su premali da ih se odvoji od mame..
Moderatori/ce: Charlie, zeko Simba, Lela
zimbo je napisao/la:znaci tek nakon 2 mjeseca mogu zeca doma? frend mi ima leglo,htio mi ga dat odm cim pocnu po gajbi ici.
ivana jožić je napisao/la:Moje seke bile su oko 4 mjeseca kad su stigle kod mene i moram priznat da hvala dragom Bogu do sada nisu bile bolesne osim curenja nosića za koje sam ja kriva jer pala je rosa a bile su vani. nadam se da će tako i ostat. godina dana je prošla i curke su super. Mališa iako je kratko kod mene imao je tri mjeseca i on je zdrav i vesel. Možda su takvi jer su od ljudi koje se bave uzgojem zekana a ne iz trgovine.
Kiara je napisao/la:ivana jožić je napisao/la:Moje seke bile su oko 4 mjeseca kad su stigle kod mene i moram priznat da hvala dragom Bogu do sada nisu bile bolesne osim curenja nosića za koje sam ja kriva jer pala je rosa a bile su vani. nadam se da će tako i ostat. godina dana je prošla i curke su super. Mališa iako je kratko kod mene imao je tri mjeseca i on je zdrav i vesel. Možda su takvi jer su od ljudi koje se bave uzgojem zekana a ne iz trgovine.
A kako oni iz trgovine zapravo dođu u trgovinu ako ne od uzgajivača?
sanjita je napisao/la:Da nista drugo osim kupovne suhe hrane dok je mali i sijena,sijeno im je najbitnije u prehrani.Imas ga za kupiti ili mozes nabaviti od nekoga sa sela domaceg.
dHarma je napisao/la:U cemu mu dajes vodu?
Ako si mu stavila pojilicu mozda ne zna da je korisiti pa moras da mu pokazes..![]()
Ja sam mom dok je jos bio mali drzala posudu i pojilicu jer nisam bila sigurna iz cega zna da pije..
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.