Moderatori/ce: Charlie, Zeko_Jurica

...ako maca dodje,bit ce postupnog upoznavanja naravno samo kaj Mia nikad nije u gajbi bila i ak se nebude slagala sa macom nemrem je nekam zatvorit pa da se upoznavaju "preko zice" recimo polako...citam da ima dosta slucajeva di se maca i kunic sloze al me brine ovo da ih se nikad ne smije ostavljat bez nadzora...ja kad uskoro pocnem malo vise izbivat iz kuce,samo moja mama ce bit sa njima i sumnjam da ce oni u svakom trenu bit pod nadzorom,to je nemoguce...imate jos neki savjet za mene? neznam dal je bolje za pocetak da ako maca dodje da obadvije slobodno setaju pa da vidimo kako ce upoznavanje ici,ili da ih odvojimo svaku u svoju sobu pa pustimo tu i tamo da se vide i upoznaju polako?

...ok je ak se one zekaju al bas sad da netko nekog juri i da ovaj drugi bjezi od straha pod krevet,nije mi to rjesenje. Ne zelim da netko mora zivit u grcu. By the way,kad smo vec kod toga,moze mi netko reci od vas koji imate mace jel postoji jos kakav dobar forum o macama osim svijeta ljubimaca? da mogu malo procitat.

Kad sam viknula otrčala je na drugu stranu, a Csilla je trčala gore dolje uz taj zid uz koji je bila kad je Stinky uletila. Na kraju nijedna od nas 3 nije znala kam da ide i jel da se sakrije, bježi ili lovi.
Stinky se uspjela snaći i istrčati iz sobe kroz vrata, a kad sam malkoc kasnije došla do nje da ju smirim bila je totalno izbezumljena ne znajući koji je to vragec bio u mojoj sobi.
A Csilla je pak idućih pola sata provela lupajući nogicama po podu. I igrala se i skakutala uokolo, ali je sve to radila sa žestokim lupanjem. Smirila se tek kad sam joj dala hrane, ždero moj mali.

laura je napisao/la:Evo imam jedno pitanje,razmišljam o nabavci zamorca,naravno ne odmah,još malo proučavam njihove navike i njegu i brigu o njima.Samo me nešto zanima,imam patuljastog kunića koji je star 3 godine i oduvijek živi sam ali moja prijateljica je imala zamorca i njih dvoje su se dobro slagali,stajali bi jedno pokraj drugog ,njuškali se i zajedno bili na travici ali nažalost njezin zamorčić je uginuo:(
Moj zeko nikada nije napao tog zamorca i sada ja razmišljam da ja nabavim zamorca,naravno njih dvoje ne bi bili zajedno u gajbici,svatko bi imao svoju,samo me zanima,što vi mislite,bi li se oni slagali kada su pušteni vani ili u mojoj sobi.Velika mi je želja da nabavim zamorca ali ne želim donijeti pogrešnu odluuku pa da i jedan i drugi budu nesretni.
Nadam se da ce mi netko odgovoriti,pozdrav:)
.gif)

?
Natrag na Ponašanje i društveni život kunića
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.