Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
wildflower je napisao/la:Fina guzica![]()
Možda mu guza ne stane u wc? Moj Ozzy ima malo poveću pozadinu, pa uđe cijeli u wc ali piški pored wca siroče. Tu i tamo pogodi, ali većinom neDok s kugličarenjem nemam problema, to uredno u wcu obavlja.
wildflower je napisao/la:Fina guzica![]()
Možda mu guza ne stane u wc? Moj Ozzy ima malo poveću pozadinu, pa uđe cijeli u wc ali piški pored wca siroče. Tu i tamo pogodi, ali većinom neDok s kugličarenjem nemam problema, to uredno u wcu obavlja.
altan je napisao/la:wildflower je napisao/la:Fina guzica![]()
pa kupi mu onaj macji wc..samo onu kadicu..ima dovoljno malih da stanu u kavez, a veci su od tih kutnih
markiza je napisao/la:Ja sam isto mislila da ako se popiski na pelete da nece opet da staje na njih al on nece ni na sveze peletea menjam mu ih non-stop u wc-u. Idem svako malo da vidim jel piskio pa menjam, al dzabe ni na novo promenjene nece da sedi prosto mu to ne odgovara odnosno (da me izvinete) njegovoj velicanstvenoj guzici
![]()
Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.