Uvek moram nešto da mu stavim preko peleta, inače ako ne stavim, on se popiški ispred wc-a
Izgleda da su mu ti peleti grubi za njegovu guzu ili je moj zeko gospodin čo'ek?

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust
Uvek moram nešto da mu stavim preko peleta, inače ako ne stavim, on se popiški ispred wc-a
Izgleda da su mu ti peleti grubi za njegovu guzu ili je moj zeko gospodin čo'ek?

Dok s kugličarenjem nemam problema, to uredno u wcu obavlja.
wildflower je napisao/la:Fina guzica![]()
Možda mu guza ne stane u wc? Moj Ozzy ima malo poveću pozadinu, pa uđe cijeli u wc ali piški pored wca siroče. Tu i tamo pogodi, ali većinom neDok s kugličarenjem nemam problema, to uredno u wcu obavlja.

wildflower je napisao/la:Fina guzica![]()
Možda mu guza ne stane u wc? Moj Ozzy ima malo poveću pozadinu, pa uđe cijeli u wc ali piški pored wca siroče. Tu i tamo pogodi, ali većinom neDok s kugličarenjem nemam problema, to uredno u wcu obavlja.
pa nece da sedne na pelete. Stavljala sam mu pelete i u wc i ispred wc-a nema sanse, samo se popiski ispred negde gde nema peleta
i gotovo
a cim mu prekrijem pelete normalno piski u wc-u i onda sam se tako i ja uklopila sa finom guzom

a menjam mu ih non-stop u wc-u. Idem svako malo da vidim jel piskio pa menjam, al dzabe ni na novo promenjene nece da sedi prosto mu to ne odgovara odnosno (da me izvinete) njegovoj velicanstvenoj guzici

.gif)

altan je napisao/la:wildflower je napisao/la:Fina guzica![]()
pa kupi mu onaj macji wc..samo onu kadicu..ima dovoljno malih da stanu u kavez, a veci su od tih kutnih

markiza je napisao/la:Ja sam isto mislila da ako se popiski na pelete da nece opet da staje na njih al on nece ni na sveze peletea menjam mu ih non-stop u wc-u. Idem svako malo da vidim jel piskio pa menjam, al dzabe ni na novo promenjene nece da sedi prosto mu to ne odgovara odnosno (da me izvinete) njegovoj velicanstvenoj guzici
![]()

samo sto se bojim da ne krene to seno da jede

ma smislit cemo nesto. ako vam padne koja ideja kako do peleta slobodno pisite... 

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.