drago mi je da si se javila. mislim da bi bila mirnija da imaju izbora. ideju sam dobila gledajući slike na kaninchegehege - takvo nešto bi željela svojima. (slika na kojoj je ograđena nadstrešnica uz cestu i ogradu). tamo se spominje dio gdje cirkulira toplina, pa se voda nikad ne smrzava, a zekići se rado zadržavaju kad je jako zima. biber crijep (to je onaj ravni) ugrijem na peći na drva (jednom sam grijala na plinu, pa sam pregorila ručnike u koje ih umatam) i na to stavim šalice sa vodom. po kakicama vidim da su se tamo zadržavali tijekom noći. a nekako si razmišljam - samo da imaju gdje malo ugrijati svoju guzu. inače, ne bi im trebalo biti zima..ali, to bi bilo onako -više - podizanje standarda, na što sam računala kad sam ih uzimala, i to radim sitnim koracima stalno. inače, zdravi su, (fala Bogu), a Pika je - pravi mali borac. dva puta je imala apsces zuba, sad je već godinu dana bez toga,trebala je ići to operirati (to će ići u Bubu), pa je razderala potrbušnicu u tučnjavi sa Belom, pa smo to liječili, pa sam joj pokušala uvaliti partnera, ali nije bilo sreće, jer je jadnik uginuo drugi dan, i sad samuje u dvije gajbe;Kupujem im hranu u su-dalu, traje mi 2 mjeseca, a dobivaju jabuke -repice ili božičnice, malo mrkve, malo lišća. nevena imam u dvorištu, brusnice suhe, ponekad grožđice....danas mi je jedna susjeda donijela zobi, pa ću im malo punuditi uz pelete.....ako budeš prolazila ovuda, navrati. pozz.