Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

zato pitam. na e-bayu je naslikan zeko na "toj"spravici. zato molim pomoć - u razumijevanju postupka naručivanja putem e-baya !
svima koji mi pokušavaju poslati privatnu poruku, molim šaljite na biserka.loncar@gmail.com budući da sam pod "opomenom" ne mogu ih čitati. hvala ! 

zato što ih imam 5, i zato što su vani, u svojim nastambama. ali, svaki puta, kad navečer odlazim od njih , a vani je hladno, meni je teško, iako imaju drvene kućice u drvenim gajbama koje su u drvenom sjeniku. razmišljala sam da nabavim uljni radijator, a strujni kabel adekvatno zaštitim, ali - trebala bi barem 2, uz koja bi se mogli stisnuti; a primijetila sam da se rado zadržavaju na toploj podlozi. (ugrijani biber crijep). zato bi željela da u svakoj od gajbi, a njih petero je smješteno u 3, bude jedan, pod pretpostavkom da ne postoji mogućnost da dođu do golih žica. 

zakaj ne čitate sve ? lijepo sam napisala da bi htjela da imaju jedno toplo mjesto za sjesti, budući da su smješteni van kuće !!! 

drago mi je da si se javila. mislim da bi bila mirnija da imaju izbora. ideju sam dobila gledajući slike na kaninchegehege - takvo nešto bi željela svojima. (slika na kojoj je ograđena nadstrešnica uz cestu i ogradu). tamo se spominje dio gdje cirkulira toplina, pa se voda nikad ne smrzava, a zekići se rado zadržavaju kad je jako zima. biber crijep (to je onaj ravni) ugrijem na peći na drva (jednom sam grijala na plinu, pa sam pregorila ručnike u koje ih umatam) i na to stavim šalice sa vodom. po kakicama vidim da su se tamo zadržavali tijekom noći. a nekako si razmišljam - samo da imaju gdje malo ugrijati svoju guzu. inače, ne bi im trebalo biti zima..ali, to bi bilo onako -više - podizanje standarda, na što sam računala kad sam ih uzimala, i to radim sitnim koracima stalno. inače, zdravi su, (fala Bogu), a Pika je - pravi mali borac. dva puta je imala apsces zuba, sad je već godinu dana bez toga,trebala je ići to operirati (to će ići u Bubu), pa je razderala potrbušnicu u tučnjavi sa Belom, pa smo to liječili, pa sam joj pokušala uvaliti partnera, ali nije bilo sreće, jer je jadnik uginuo drugi dan, i sad samuje u dvije gajbe;Kupujem im hranu u su-dalu, traje mi 2 mjeseca, a dobivaju jabuke -repice ili božičnice, malo mrkve, malo lišća. nevena imam u dvorištu, brusnice suhe, ponekad grožđice....danas mi je jedna susjeda donijela zobi, pa ću im malo punuditi uz pelete.....ako budeš prolazila ovuda, navrati. pozz. 

kad mi je zaliha na izdisaju - nazovem i provjerim. obično čekam po 7 - 10 dana. jednom sam došla i morala čekati da istovare. njima roba dolazi jednom mjesečno. budući da nisam iz zagreba, ciljano dolazim po robu.
ne kužim u čemu se sastoji taj problem. nisam došla preko nikakve veze do njih, i najnormalnije sve ide. poanta je da počneš zvati kad imaš na zalihi hrane još za jedno 10tak dana, ili - koliko ti kažu da ima još do dolaska.

Natrag na Higijena, smještaj i njega
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.