termofor za zecove

Sve o pravilnoj higijeni, smještaju i redovitoj njezi vašeg zekića :)

Moderatori/ce: zeko Simba, Lady Stardust

termofor za zecove

PostPostao/la bibika » pet pro 16, 2011 0:34 am

na e-bayu sam vidjela termofore za zecove (na struju). pretpostavljam da se radi o nekim grijačima koji su slični onima za terarije. da li mi možete reći male trikove kupovine tim načinom ? :hm:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

Re: termofor za zecove

PostPostao/la altan » pet pro 16, 2011 18:17 pm

joj kakvi sad termofori na struju?! kad ti progrize taj termofor i povadi zice
vlasnica dvije jurilice
29
altan
Zeko Manijak
Zeko Manijak

PostPostao/la bibika » pet pro 16, 2011 21:40 pm

:nowink: zato pitam. na e-bayu je naslikan zeko na "toj"spravici. zato molim pomoć - u razumijevanju postupka naručivanja putem e-baya ! :P
:ljut: svima koji mi pokušavaju poslati privatnu poruku, molim šaljite na biserka.loncar@gmail.com budući da sam pod "opomenom" ne mogu ih čitati. hvala ! :zeko3:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sub pro 17, 2011 1:02 am

a zasto zelis uzeti zeki termofor?
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bibika » sub pro 17, 2011 2:42 am

:wub: zato što ih imam 5, i zato što su vani, u svojim nastambama. ali, svaki puta, kad navečer odlazim od njih , a vani je hladno, meni je teško, iako imaju drvene kućice u drvenim gajbama koje su u drvenom sjeniku. razmišljala sam da nabavim uljni radijator, a strujni kabel adekvatno zaštitim, ali - trebala bi barem 2, uz koja bi se mogli stisnuti; a primijetila sam da se rado zadržavaju na toploj podlozi. (ugrijani biber crijep). zato bi željela da u svakoj od gajbi, a njih petero je smješteno u 3, bude jedan, pod pretpostavkom da ne postoji mogućnost da dođu do golih žica. :wink:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ja i moj debeli zec » sub pro 17, 2011 2:47 am

aha...a to sto ti je slikica zeca na tom termoforu ne znaci nuzno da je siguran za njih...slikica zeca je i na dropsicima u pet centru pa im to nije zdravo, isto kao i na piljevini i mnogim drugim stvarima...

preporucam ti da si radije kupis nesto sto ti mozes vidjet svojim ocima da je sigurno za njih a ne nesto na temelju slikice na e-bayu...
Debeli R.I.P. slika
slika
ja i moj debeli zec
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la Jura » sub pro 17, 2011 11:54 am

kog vraga zecu uopće treba termofor!? pa nije to gmaz da ga treba grijati?
Jura
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la bibika » sub pro 17, 2011 20:37 pm

;D ;D ;D zakaj ne čitate sve ? lijepo sam napisala da bi htjela da imaju jedno toplo mjesto za sjesti, budući da su smješteni van kuće !!! :belj:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la Lilo » ned pro 18, 2011 9:00 am

bibika,netreba im to,tek tako ćeš ih razboliti! malo mi je hladno pa mi je toplo,pa se grijem ,pa se ne grijem i tako....ako ti nitko nije prehladen i svi su zdravi nema potrebe ni za crijepovima ni za termoforima!kupi im za te pare radije nekaj drugo...
Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
Lilo
Voditeljica zeco-kuće

PostPostao/la bibika » pon pro 19, 2011 1:13 am

:) drago mi je da si se javila. mislim da bi bila mirnija da imaju izbora. ideju sam dobila gledajući slike na kaninchegehege - takvo nešto bi željela svojima. (slika na kojoj je ograđena nadstrešnica uz cestu i ogradu). tamo se spominje dio gdje cirkulira toplina, pa se voda nikad ne smrzava, a zekići se rado zadržavaju kad je jako zima. biber crijep (to je onaj ravni) ugrijem na peći na drva (jednom sam grijala na plinu, pa sam pregorila ručnike u koje ih umatam) i na to stavim šalice sa vodom. po kakicama vidim da su se tamo zadržavali tijekom noći. a nekako si razmišljam - samo da imaju gdje malo ugrijati svoju guzu. inače, ne bi im trebalo biti zima..ali, to bi bilo onako -više - podizanje standarda, na što sam računala kad sam ih uzimala, i to radim sitnim koracima stalno. inače, zdravi su, (fala Bogu), a Pika je - pravi mali borac. dva puta je imala apsces zuba, sad je već godinu dana bez toga,trebala je ići to operirati (to će ići u Bubu), pa je razderala potrbušnicu u tučnjavi sa Belom, pa smo to liječili, pa sam joj pokušala uvaliti partnera, ali nije bilo sreće, jer je jadnik uginuo drugi dan, i sad samuje u dvije gajbe;Kupujem im hranu u su-dalu, traje mi 2 mjeseca, a dobivaju jabuke -repice ili božičnice, malo mrkve, malo lišća. nevena imam u dvorištu, brusnice suhe, ponekad grožđice....danas mi je jedna susjeda donijela zobi, pa ću im malo punuditi uz pelete.....ako budeš prolazila ovuda, navrati. pozz. :wink:
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » pon pro 19, 2011 2:05 am

bibika molim te objasni mi kako dođeš do te hrane iz sudala? naručiš i odeš po to ili čekaš sto gladnih godina kao i mi svi ostali? ne kužim, mi svi imamo problema s tim sudalom, pa reko možda bi išlo preko neke veze ili nešto.. :rolleyes:
ars
Super Zek
Super Zek

PostPostao/la bibika » pon pro 19, 2011 3:16 am

;D kad mi je zaliha na izdisaju - nazovem i provjerim. obično čekam po 7 - 10 dana. jednom sam došla i morala čekati da istovare. njima roba dolazi jednom mjesečno. budući da nisam iz zagreba, ciljano dolazim po robu.
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la bibika » pon pro 19, 2011 3:20 am

:blush: ne kužim u čemu se sastoji taj problem. nisam došla preko nikakve veze do njih, i najnormalnije sve ide. poanta je da počneš zvati kad imaš na zalihi hrane još za jedno 10tak dana, ili - koliko ti kažu da ima još do dolaska.
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la bibika » pon pro 19, 2011 3:24 am

veza se vrlo brzo stvori - ako si stalni nabavljač, ako nas se skupi više, pa odmah više uzmemo, i slično. a tada on ima i fiksni broj koji će prodati. rekao mi je da mu roba dosta brzo ode.
bibika
Bugs Bunny
Bugs Bunny

PostPostao/la ars » uto pro 20, 2011 2:15 am

Pitala sam te zato jer ja i još par forumaša čekamo sto godina na njih i na kraju još ne dobijemo narudžbu. Svaki put kad pitamo kažu da će biti za par dana, nazovemo za par dana, opet produlje za par dana i tako dalje. Osim toga sad nedavno su nekome rekli da neće dobiti hranu do siječnja (a altan i ja smo ih ganjale od desetog mjeseca, pa ti vidi).
ars
Super Zek
Super Zek

Sljedeća

Natrag na Higijena, smještaj i njega

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

HR (CRO) by Ančica Sečan